woensdag 16 november 2016

Plasti dip auto prijs

Een duidelijk overzicht van al onze prijzen voor het plastidippen van uw auto , motor, velgen, etc. PLASTI DIP DIP SERVICEUw wilt uw velgen, auto , motor of andere objecten. Wij kunnen uw velgen/ auto uiteraard ook voor een meerprijs professioneel . Plasti dip neon blauw velgen folie spuitbus 400ml deze plasti dip. Plast dip gallons zwart prijs perstuk€€32thinner totaal 4spuitbare gallons zwart 2 . Deze prijzen zijn voor het dippen van een volledige auto.


Onze dipkleuren zijn ook zelf te mengen en in combinatie met metallic of parelmoer te. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Full Dip is de goedkoopste en misschien wel beste dip op de markt.


Spuitbussen: De spuitbussen zijn in prijs verlaag vanaf 1EUR. Translate this page Apr Alleen kost je wrap dat uiteraard ruim boven de 15euro. Ongeveer het viervoudigevan een gehele wrap met Plasti Dip.


Het spuiten van een auto in een nieuwe kleur hoeft niet duur te zijn. Met auto dip wordt er dunne kunststof coating op je auto aangebracht. Plasti Dip je wagen want wrappen is zo 20Autofans https://autofans.


Prijstechnisch is het ook zeer interessant: Het dippen van een auto is vele malen. Wanneer je echter voor auto plasti dippen kiest kun je je een gang naar het . Ben jij op zoek naar Cardip spuitbussen en velgensets van hoge kwaliteit? Bel dan Vincent op 06-113979of stuur een email. Vaak worden wel ontvetten en afplakken in de prijs meegenomen.


Plastidip is een verwijderbare rubbercoating dat je over je eigen autolak heen kunt spuiten. Plasti dippen is een alternatief voor wrappen of overspuiten van uw auto of voertuig. Het scheelt flink in de prijs ten opzichte van traditioneel spuiten. Het wordt gezien en herkend door honderden mensen die uw auto dagelijks langs zien rijden.


Wil je velgen of andere delen van de auto in een andere kleur spuiten? De zeer gespecialiseerde samenstelling van . Nov Wij gebruiken plastidip van hoogwaardige kwaliteit, velgen laten plastidippen is. De prijzen van het plastidippen van velgen verschillen, de prijs is. Wanneer u uw auto in de ochtend brengt zorgen wij dat deze aan het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts