donderdag 17 november 2016

Blikjes cooler

Vacu Vin Active Cooler Blikjes - Zilver. Houd je blikje gekoeld met deze blikjeskoeler. Al na minuten begint het je drankje te . Wij bieden onze blikjes hoesjes, fles hoesjes, bierfles hoesjes en wijn koelers aan tegen een hoge kwaliteit en. Bottle cooler fles koeler hoesjes in kleuren.


Canholder blikjes koelhoud hoesjes Bedrukt met text of logo.

Menu Bier- en frisdrank blik hoesjes Can cooler - blikjes koelers inclusief kleuren bedrukking. Vrolijke zomerse surf cooler om blikjes koud te houden. Groothandel cooler cans uit Goedkope cooler cans Loten, Koop van Betrouwbare cooler cans Groothandelaars. De handige, mobiele koelkast is perfect geschikt als koelkast voor blikjes. De ronde party koeler kan worden voorzien van reclame om de verkoop te.


In de stijlvolle Kirami Cooler voelt ook een koud blikje plezierig aan in de hand. Geschikt voor normale Europese blikjes met een diameter van ca. Bestel online voor de laagste prijs!

Vul hem met ijs, neem hem mee naar het strand of . Order the 1Qt Xtreme Cooler Blue - Passief at Coolblue. You can easily transport the cooler , thanks to its handle. In deze koelbox kun je onder andere grote flessen of maximaal 1blikjes opbergen. Blikjes koelkast koelmeubel jazz p gewicht8kg afmetingen (bxdxh) 549x705x1. Mm werkt perfect, ruitje aan de voorzijde is kapot, . Open top cooler blikjes koelkast koelmeubel JAZZ P. Populaire Party Cooler - koelkast voor blikjes , flessen,.


De Party Cooler is een bekende en fel begeerde klassieker geworden. Deze mini koelkast is de kleinste variant van de Eggy Fridge. Met een inhoud van liter is er ruimte voor precies zes centiliter blikjes. Ellab draadloze and bekabelde dataloggers en de.


Een voedingsapparaat vervoert de blikjes door de toevoer klep naar de. Tefcold cancooler en canfreezer in diverse uitvoeringen. De koelton en vrieston is verkrijgbaar met branding optie.


Deze bier blikjes koelers zijn uitermate . Kijk voor meer opties bij Accessoires.

Deze Chill Fun Cooler is geschikt voor flesjes of blikjes. Uw drankjes blijven 5-uur koud zonder koelelement. Door zijn compacte formaat en handige . Ideaal voor op de camping of onderweg.


We hebben het over de Earth Cooler van eCool. In deze koeler is plek voor blikjes bier en het is de bedoeling dat je een gat in de grond graaf waarin je de . Leg deze koelers in de vriezer en schuif ze, als ze eenmaal bevroren zijn, om je blikje. Coleman 60QT Performance Cooler op wielen. Je drankje wordt koud binnen minuten . De CAN COOLER wordt door water ge-activeerd en houdt uw blikjes en kleine flesjes koel door verdamping camping en vele andere gezellige plaatsen! Dan is deze luxe champagnecooler een onmisbaar item ! Naast champagne kunnen er natuurlijk ook kleine flesjes, sapjes en blikjes in . Op zoek naar Stanley Adventure Cooler koelbox 1liter ? Koeltas voor blikjes met een hoofdvak met ritssluiting en verstevigde handgreep.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts