dinsdag 22 november 2016

Jerrycan 10 liter benzine

Goedkoop en binnen uur geleverd. Oerdegelijke groene, stalen, liter leger jerrycan. Continental jerrycan benzine liter met schenktuit. UN-goedkeuring conform GGVS voor benzine en diesel.


Geschikt voor benzine en andere (brandbare) vloeistoffen. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn wanneer u een tankstation heeft gemist.

U kunt er zelfs gemaakte sappen of grondstoffen voor voedingsmiddelen in opslaan. Ook erg handig om een jerrycan liter met extra benzine in uw auto te. Een normale water jerrycan is niet geschikt voor opslag en . Nu verkrijgbaar bij De Wit Schijndel. Enkele plus- en minpunten van de 10L jerrycan benzine. Stalen jerry can 10L en 20L (nieuw) Nieuwe stalen jerrycans (leger uitvoering) met druksluiting voor opslag en vervoer van brandstof, diesel en . De jerrycan van L van Arnold rood is geschikt voor onder andere diverse modellen van grasmaaiers, bosmaaiers, kettingzagen of nog bladblazers.


Deze degelijke metalen jerrycan is ideaal om diesel, benzine of mengsmering te vervoeren of. Rode jerrycan met tuit en draagbeugel.

Specificaties: Inhoud: liter Kleur: Rood Merk: Travellife Art. Brandstofjerrycan CLASSIC l , HDPE zwart, bijzonder zware kwaliteit (zoekresultaten). Jerrycan groothandel, liter, liter , GROTE VOORRAAD! De leger jerrycan is aan de binnenkant voorzien van een coating zodat de jerrycan niet roest en de brandstof niet . Extra stevige jerrycan inclusief tuit.


Eenvoudig in gebruik door het stevige handvat en de flexibele . Deze zwarte plastic bezinekan kun je vullen met liter loodvije brandstof. Deze jerrycan is geschikt voor benzine of andere vloeistoffen. Leeg weegt deze kan 5gram en is voorzien van een tuit.


Voorzien van dop en schenktuit met schroefaansluiting en. Wordt afgesloten met een druksluiting voor veilige opslag en . In Luxemburg is benzine en diesel dan wel spotgoedkoop in vergelijking met. In België en Frankrijk daarentegen mag u maximaal liter meenemen. Voor u het mengsel in de tank giet, mengt u het geheel door de jerrycan te . Je bent op een lange reis en komt geen tankstation tegen, de benzine is leeg en je denkt dat je het . Hoeveel ltr benzine mag je in een jerrycan in je auto in Nederland.


In België mag maximaal liter reservebrandstof worden meegenomen. Rood HD-PE kunststof smal en hoge .

Carpoint jerrycan Het kan altijd gebeuren dat je ergens staat met je auto en dat de benzine op is. Dan is het erg handig om een jerrycan bij te hebben zodat je . Scepter ontwierp de eerste kunststof jerry can. Na de benzine in de tank te hebben gegoten, had hij de . JERRYCAN L - UN DIN - EURO REEKS - EXCLUSIEF DOP.


Gallon liter Auto brandstof afgesloten blikken Container Emergency back-up (leger groen) olie. Jerrycans, een uitgebreid aanbod vind je bij Nederlands grootste watersportwinkel. Benzine brandstoftanks kunststof 2. Stevige benzine jerrycan inclusief tuit. Bekijk het uitgebreide aanbod bij LIV-outdoor en bestel eenvoudig online.


Maar hoe lang kan je benzine eigenlijk goed houden? ANWB, de ADAC, heeft jaar geleden een paar liter gelode superbenzine in een kelder opgeslagen. Kunststof jerry-can met afsluitdop en flexibele tuit.


Dop met snelle sluiting met behulp van een klep. Om makkelijker benzine te kunnen schenken met de jerrycan. Voor zowel de liter als de liter uitvoering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts