donderdag 25 augustus 2016

Wantspanner rvs

Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:bestel volgende werkdag in huis! RVS wantspanner met een gesloten huis. Deze gelaste schroefspanner heeft aan weerszijden een gaffel met een geborgde pen en is zeewaterbestedig door . Sailinox bied daarnaast nog een ruim assortiment aan . Bekijk het volledige assortiment aan wantspanners van Boottotaal. Groot assortiment watersportartikelen, snelle levering en scherpe prijzen.


A = 2mm (Totale Lengte Gesloten) B = 1mm. Afmetingen, zie afbeelding: Stagdraad Ø: mm. Type: ArtikelnummerDraadBout Ø mmLengte min - max . GERELATEERDE ARTIKELEN, DI mm, L mm, LI mm, A mm, H mm, Per. Wantspanner Gaffel - Gaffel RVS AISI 316. Perfect voor restauratieproces of vervanging.


Prijs is per stuk en niet zeuren of t goedkoper kan, dan koop je . Verkrijgbaar in zeven verschillende modellen. Gemaakt van roestvrijstaal voor een lange levensduur, en leverbaar in. Uitgevoerd in een zee-en zoutwaterbestendig RVS A(AISI-316). De staaldraad in ons programma is van AISI 3RVS. Onze producten zijn in alle watersportwinkels en overige watersport gerelateerde bedrijven te vinden.


Spanschroef wantspanner met gaffels RVS. OmschrijvingDe prijs is per stuk inclusief BTW. WANTSPANNER DICHT, VORK-VORK,MRVS. Bestel voor euro of meer en uw . Intensions Modern spandraadgarnituur op de dag strak rond RVS 5cm. Sep Als er een braam op de rvs verstaging zit, gaat dat vreten in de rvs wantspanner.


Je draait steeds als je de wantspanners stelt het braampje . Een wantspanner word gebruikt om het staande want (de stagen) op spanning te. RVS , en soms van brons voor traditionele jachten. Ideale rvs snelspanner voor wedstrijdzeilers.


Draa Bout Ø mm, Lengte min - max mm, Inw. De Webwinkel voor Watersportend NL!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts