maandag 29 augustus 2016

Velgenboom verrijdbaar carpoint

Voor veilig en schoon opslaan van je wielen. Snelste levering in gehele BeNeLux. Wanneer u de velgen van uw voertuig regelmatig vervangt, wilt u niet dat de velgen vies worden. Aluminium, licht en makkelijk op te bergen.


Inclusief handige hoes voor veilig en schoon . Verrijdbare velgenboom aluminium met zwenkwieltje en hoes van carpoint. Velgenstandaard Premium, Velgenboom , Verrijdbaar , rood. Deze velgenboom is snel te monteren en demonteren en is verrijdbaar.


De velgenboom is vervaardigd uit aluminium en daarom licht en makkelijk op te bergen. Met deze handige velgenboom sla je eenvoudig je eigen velgen op, . Deze Velgenboom is geschikt voor alle gangbare autovelgen met een bandbreedte tot 2mm. De Velgenboom is gemaakt van aluminium en daardoor snel en . Geschikt voor banden van maximaal inch. Wanneer je jouw banden zelf opslaat, wil je voorkomen dat de velgen daarna . Klik hier voor een volledige omschrijving. Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO.


Snel te monteren en te demonteren . Met de Velgenboom Verrijdbaar kunnen banden van de auto of aanhangwagen. Bandenboom - velgenboom verrijdbaar. Opbergrek Mobiele Velgenboom verrijdbaar € 499. Snel bezorgd overal in de Caribbean! Een verrijdbare velgenboom voor banden met een maximale breedte van 225MM.


Perfect voor uw zomer-of winterbanden op te zetten zonder. HYDRAULISCHE EN VERRIJDBARE KRIK - 2000KG. Gebruikte tweedehands auto onderdelenCOMPASAL COMPASAL XL SMACHER 240R18.


Carpoint Velgenboom verrijdbaar met hoes Hubo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts