maandag 29 augustus 2016

Thule dakdragers monteren

Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Met dakdragers van Thule kunt u meer uit uw auto en uw avonturen halen. Lading veilig, stabiel en in stijl vervoeren.


Hoe monteer je dakdragers en wat zijn de verschillen in de type auto daken en. Montagepunten: als het dak montage punten heeft herken je dit als er op het .

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Thule dakdragers zijn nodig voor het monteren voor een dakkoffer. Dit is een dak zonder dakdrails of ingebouwde bevestigingsgaten.


Fietsendrager voor dakmontage te bevestigen op de allesdragers, dakbaren. Schroefgaten zitten vaak onder een langwerpig . Een Thule Kitset gebruikt u wanneer u een dakdrager wilt monteren op een normaal dak. Opzoek naar een stevige en veilige dakdrager ? Wij helpen u de juiste dakdrager te vinden voor uw wagen.

Universele thule dakdragers voor meer dan 7autotypen. Voor de Thule Wingbar, Loadbar en Slidebar heeft u nog een aanvullende kit- en voetenset nodig voor de montage. De Thule Wingbar Edge heeft enkel een . Gebruik voor de montage van de dakdragers altijd de handleiding uit de kitset. Het lage profiel en montage vlak boven het dak zorgt voor een verbluffende look, zodat het ook veiliger . Autotravelshop de dakdrager specialist van NL. De vorige auto was een sedan en daarvoor had ik dakdragers die in de.


Dakdragers kopen en laten monteren ? De dakdragers van Thule zijn alom bekend door de perfecte pasvorm en de uitstekende kwaliteit, de dakdragers van Thule kunt u goed zelf monteren op uw. Thule komt met een nieuwe generatie dakdragers. Ook zijn de dakdragers gemakkelijk te monteren. Zeer bekend staat Thule om zijn dakdragers met een perfecte pasvorm en fraaie uitstraling. Als u op zoek bent naar zeer gemakkelijke fietsendrager die aan alle basisbehoeften voldoet, dan kiest u voor de Thule Freeride fietsendrager.


Let op: Om de Thule ProRide 5dakdrager op een BMW te monteren dient u . Bij een normaal of kaal dak, zijn geen voorzieningen aanwezig voor het monteren van dakdragers. Er zijn geen montagepunten of dakrails aanwezig.

De bevestigingsvoeten zijn zo gevormd om montage makkelijk te maken. Hallo mensen, ik heb gisteren een setje thule dakdragers aangeschaft,. Laag profiel en montage vlak boven het dak zorgt voor een verbluffend mooie. Bestel de Thule Ocean 7(L) Grijs dakkoffer bij Heuts.


Voor de montage van de Ocean 7Grijs heb je dakdragers nodig met een . Montage en demontagedag wordt als één berekend. Normaal gezien zijn quasi alle Thule producten binnen de week leverbaar. Hou er rekening mee dat de montage van een fietsendrager of dakdragers met . Deze dakdrager is zeer gebruiksvriendelijk en kan fietsen tot kilo aan.


Denk aan de maximum daklast van je auto. Stel dat de daklast van je auto kg is, de dakkoffer kg weegt en de dakdragers kg: dan kun je een koffer . Leverbaar in zwart staal of aluminium. Het gebruik van een kitset is noodzakelijk om de dakdrager passend te maken voor een specifiek model auto. Een sportieve, aerodynamische en strak vormgegeven Thule -dakkoffer voor slechts € per 1liter per dag, inclusief dakdragers en montage ? Een review van de ervaringen met de dak fietsendrager Thule Outride 561.


Na het in elkaar zetten zet je de . De verhuurder van dakkoffers, dakdragers en andere accessoires in de regio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts