vrijdag 26 augustus 2016

Salontafel met lades

Koop of Verkoop salontafel met lade op Marktplaats. Bezoek Eijerkamp Zutphen of Veenendaal voor salontafel die exact past bij uw. Salontafel Jasmijn, wit met vergrijsd teak blad en lades.


Of kies voor een salontafel met wielen, zodat u deze eenvoudig verplaatst . Dient het als opslagruimte, dan is een model met extra ruimte en laden geschikt.

Wordt de salontafel nauwelijks gebruikt? Dan zijn er tafels op wielen, die je . Deze salontafel met antieke stijl heeft een spectaculaire vintage uitstraling, en is zowel een . Landelijke teak salontafel met onderblad en lade. De tafel is voorzien van twee lades. Sommige tafels zijn voorzien van handige lades zodat je allerlei losse spulletjes.


Hij is afgewerkt in het kleur eik met wit.

Wilt u een goedkope salontafel kopen met extra planken onderin of wellicht een aantal laden ? Je zithoek maak je compleet met een mooie salontafel , zo zorg je ervoor dat een. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. De geometrische lijnen geven de Flat salontafel een uniek tintje.


GLADOM salontafel met dienbla donkergroen. SALONTAFEL DRAWER met lades 160X100. Industriële salontafel met zes lades. Ook leverbaar in de maten: 80x80x47cm, 120x80x47cm en 140x80x47cm.


Materiaal: oud teak hout (geborstelde finish)Levertijd: op aanvraag. Moderne salontafel gecombineerd met glazen bovenpaneel en lade. Massief eiken salontafel met lades.


Een vierkante salontafel van teak met lades en een groot opbergvak voor boeken, tijdschriften en andere snuisterijen die op de tafel. De bijzonder elegante ronde en harmonieuze lijnen van deze JOSEPHINE witte salontafel met lades creëren een landelijke sfeer in je woonkamer! Zwarte ronde salontafel met marmer print.


Ronde salontafel met mozaiek patroon. Scandinavische witte salontafel met lade.

Dit hoogwaardige salontafeltje in luchtvaartstijl kan in iedere kamer worden geplaatst. Dankzij het strakke en compacte ontwerp kan hij ook gebruikt worden als . Dankzij een eigen flexibele en up-to-date productie-eenheid worden . Ook een (kleur) behandeling is tegen . Pronto Wonen - pronto accardi salontafel met laden. Het woonprogramma Accardi is een prachtig woonprogramma met een karakter- volle uitstraling. Door zijn grote formaat kun je er lekker. De salontafel is voorzien van lades , waarvan een aantal ladefronten zijn uitgevoerd in . Met dit eigentijds woonprogramma Kalmar uit de Profijt Meubel collectie kun je alle kanten op.


Het is een woonprogramma dat in vele interieurs zal passen maar. In onze webshop vind je diverse witte salontafels met een natuurlijke en landelijke uitstraling. Afmeting: 120x70cm ook verkrijgbaar in 150x70cm. Studio HENK Butterfly Tripod tafel 1cm.


Mahonie salontafel met laden en zijbladen, h. Ontdek onze uitgebreide collectie landelijke bijzet en salontafels met een stoere en rustieke uitstraling. Stijl je woonkamer met een trendy salontafel. Vision- salontafel - met - lade -Zijdeglans-taupe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts