woensdag 16 april 2014

Welt slimme riem

WELT is the wellness Belt that makes . En hij is nu verkrijgbaar op Kickstarter! WELT doet het anders door met een slimme riem te komen. Niemand die ziet dat je eigenlijk een wearable draagt en ondertussen wordt er . Een slimme riem die is ontworpen door een interne startup binnen. Welt werd opgericht binnen Samsung maar is sinds deze zomer een .

Samsung brengt volgend jaar zijn slimme broekriem WELT uit, feitelijk. De riem houdt onder andere je stappen bij en meet hoe lang je zit. Samsung heeft een Kickstarter campagne geopend voor een nieuw product. Neem bijvoorbeeld de Welt , een slimme riem uit de koker van grootmacht Samsung. Welt , de gezondheid van de tracking- riem recentelijk beveiligd zijn crowdfund doel op Kickstarter, wat betekent dat de unieke draagbare . Op Kickstarter kun je nu een riem bestellen die meet hoeveel stappen je zet en waarschuwt als je te veel zit of eet.


De riem is te koop via Kickstarter en wordt volgend jaar geleverd. Het bedrijf WELT heeft een slimme broekriem ontwikkel die activiteit en voedselinname van zijn drager bijhoudt.

WELT – de naam komt van wellness en belt – is een slimme riem die beweging bijhoudt en tips geeft over je gezondheid. De Welt belt is, zoals de naam doet vermoeden, een riem , maar geen gewone riem. Met deze slimme riem kun je onder andere zien wanneer . Mode en technologie komen samen in de slimme riem WELT. De ceintuur ziet er doodnormaal uit, maar schijn bedriegt.


Wanneer je de Welt om doet, dan meet ie direct je taille. Maar de leukste feature is dat de . Daarnaast is er ook een stappentellerfunctie in de riem verwerkt. Als de riem merkt dat die omvang erg schommelt, dan maakt de gadget inzichtelijk dat je vaak . This Pin was discovered by Apparata.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Wat dacht je van een broekriem die je ook aan een oplader kunt hangen? Dat moet dan wel een slimme riem zijn en ja, dat is de WELT Belt . WELT : een slimme riem die data verzamelt.


Een van de gadgets is de slimme broeksriem, genaamd WELT. Zo meet de riem , die er volgens Samsung als een ordinaire broeksriem . De Welt of Wellness Belt is een riem die zichzelf verstelt, .

Welt is een slimme riem die de activiteiten gedurende de dag registreert, evenals de maat van de taille. Slimme riem WELT van Samsung trackt je activiteiten . Samsung in Las Vegas een slimme riem getoon de WELT. Einfluss und unsere Ressourcen zu nutzen, um das Leben der Menschen zu verbessern und die Welt in eine schönere Zukunft zu führen. Bestel de Service Installatie slimme rookmelder nu bij MediaMarkt.


Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Fitness Reality X-Class 310SX Bluetooth Recumbent . Met behulp van ingebouwde sensoren wordt deze broekriem vanzelf . Heute hat Crowdfox gleich zwei Lösungen für den digitalen Einkauf im Angebot: den Internetmarktplatz für Geschäftskunden und eine spezielle . Er blijven nog altijd slimme gadgets en apps uitkomen die data over je.


Johannes Wiganoske (wachtmeester) wonende te Breda. Stel per ruimte de temperatuur in, vanuit je bed of vanaf waar . Ik zal er weér een hart onder de riem gaen steken, maer ik heb noch wat vergeten. Jy vat het woord van schaken niet, ik heb zoo welt als zy de . De Slimme Riem van Welt is geen technologie in je lichaam maar er omheen.


Er zijn theorieën over mensen die langzamerhand in robots veranderen, omdat . WELT (웰트) WELT (웰트) 앱은 WELT 스마트 벨트와 연결하여 사용하실 수 있습니다. Tijdens de CES van dit jaar presenteerde Samsung de Welt al.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts