woensdag 16 april 2014

Doorrijden met kapotte nokkenassensor

Als de nokkenas sensor kapot is zal hij waarschijnlijk niet starten. Nokkenassensor en krukassensor - Autoweetjes. Om er zeker van te zijn of er een defect is met de nokkenassensor zal de auto ( indien mogelijk) moeten worden uitgelezen.


Bij een kapotte of slecht werkende . Wat is het, wat doet het en waarvoor dient het. Info over vervanging, defect, kapot , tweedehands en aanschaf. ECU een kleine hoeveelheid brandstof . Het kan zijn dat de nokkenassensor defect is.


En niet zeggen dit is kapot en dit is de rekening. Dat gedaan en het bleek een kapotte nokkenassensor te zijn die vervangen is. De auto opgehaald en de motor liep weer lekker. Astra X18XE met een kapotte nokkenassensor gereden, ging wel goed.


Over het doorrijden dit zou ik niet te lang doen ivm verder schade . In veel gevallen geeft een kapotte sensor het volgende effect: moeilijk starten en belabberd lopen als ie koud is. Deze informatie is onder meer nodig . Maar nu heb ik met de zoekfunctie is gekeken en het lijkt er op dat je beter maar helemaal niet meer kunt rijden met een kapotte krukassensor . Is een nokkenas sensor zelf makkelijk te vervangen? Hi all, Heb van de week onze omega uitgelezen met de Pedal Trick 8) ! Het was ook logisch dat dit defect een storing gaf op de nokkenassensor.


Volgens de monteur was er sprake van een kapotte nokkenassensor. Laten vervangen, foutmelding gereset en probleem was opgelost. Kan iemand mij vertellen wat een nieuwe nokkenassensor kost?


Als je op lage snelheid rijdt en je nokkenas sensor gaat kapot en je drukt bij het stoplicht de koppeling in gaat de auto doodvallen. Vrij recent voor het eerst gezien dat dit tandwiel kapot was gelopen, maar die. Motor is uitgelezen en hier kwam uit dat de nokkenas sensor kapot zou zijn dus die heb ik vervangen.


Het probleem doet zich nog steeds voor. Denk dat je bij martinos een stuk goedkoper uit bent. En dan een nokkenas sensor die de geest geeft. Al met al een erg praktische station waarmee je ook nog serieus kan doorrijden.


Doorrijden met een fluittoon betekent dat de motorontluchting via de krukaslagers plaatsvindt, wat uiteindelijk zal zorgen voor een kapotte motor. De deurklink is plastic troep en gaat kapot door de spanning die de veer aan de binnenzijde. Aben en van de Schelde in EMMELOORD (83AP): contactgegevens, adres en telefoonnummer - Garages en bandespecialisten op AutoScout24. Ik had voor de vakantie nog het nokkenassensor verwisseld.


Wanneer de auto rij zou ik zeggen gewoon doorrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts