donderdag 24 april 2014

Autohoogwerker 27 meter

Ruthmann TB 2- meter autohoogwerker. Lees hier meer over de meter hoogwerker. Debru selecteert voor elk project een autohoogwerker op basis van bereik, technische . De kniktelescoop autohoogwerker is uitgevoerd met een dubbele panthograaf.


Door diverse vernieuwingen in de toegepaste staalbouw . Doornbos levert allerlei soorten autohoogwerkers.

We leveren autohoogwerkers met een werkhoogte van tot meter. Autohoogwerkers zijn geschikt voor buitengebruik en verbruiken diesel. Het grote voordeel van de autohoogwerker is dat hij gemakkelijk verrijdbaar is en . Voor informatie om een tweedehands autohoogwerker of 2e hands occasie mobiele hoogwerker gemonteerd op. Nissan Cabstar meter en zijdelinks. Klik om alle merken van tweedehands autohoogwerkers te zien.


De autohoogwerker is te huur met een werkhoogte variërend van tot meter. Hoe hoger de werkhoogte, hoe groter de kans dat je een autohoogwerker met .

Zo kunt u kiezen uit een autohoogwerker van 2 of meter. Door beperkte asdruk heeft de autohoogwerker een grote hefcapaciteit. Specificaties: Werkhoogte: meter. Hieronder een overzicht van onze autohoogwerkers. Allrad autohoogwerkers met een inzethoogte tot 1meter komen op iedere ondergrond.


GL H Allra 3m , ,m , inhuur met personeel, 17. Ze zijn leverbaar tot een werkhoogte van meter. Hoogwerker - 1m met Powerlift Systeem - MK 1KTV PL.


Een hoogte van maar liefst meter en een zijdelingse reikwijdte van 2meter ! Deze hoogwerker is opgebouwd op een Mercedes 8Euro chassis en . Type, Knikarm Telescoop hoogwerker. Boels verhuurt diverse soorten autohoogwerkers, waaronder telescoop- en. Dan is deze zeer mobiele autohoogwerker met knikarm precies wat u nodig heeft. Multitel autohoogwerkers telescoop en knikarm te koop met een werkhoogte van tot meter.


Te besturen met rijbewijs B, licht en compact. Huur bij Euro Rent een hoogwerker op vrachtwagen met knikarm. Werkbereik meter autohoogwerker Versalift VTX-240. RUTHMANN autohoogwerkers nu dus uitgebreid met de meter autohoogwerker op B- rijbewijs, .

Sluit dit vensterType: Diesel, Cijfer . In principe is er voor het werken met een hoogwerker geen rijbewijs vereist. Wilt u een autohoogwerker huren, dan heeft u een C-rijbewijs . Zijwaards bereik van 1meter en werkhoogte van meter en een basket lengte van meter. De Palfinger P650i autohoogwerker brengt jou naar een werkhoogte tot meter. De reikwijdte is meter , de platformcapaciteit bedraagt 5kg en daarbij . Spin rups of auto hoogwerker ook jong gebruikt OILSTEEL. Meter accu machine 1ex per dag meter accu machine 1ex per dag auto.


Van tot en met meter werkhoogte. De grote reikwijdte en werkhoogte(s) in combinatie met snelheid en stabiliteit, maken dit type hoogwerker uitermate . MT PAL P280B, ,m , 1m , x x m , 2kg, diesel, Klik hier, €5000. Deze autohoogwerker met een werkhoogte van meter is door zijn compacte bouw, laag eigengewicht een multifunctioneel inzetbare machine van bomen . Het betreffen een meter TBR25 een meter TB2en een meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts