dinsdag 8 april 2014

Geextrudeerd polystyreen platen

Geëxtrudeerd polystyreen wordt gemaakt via een extrusieproces. XPS isolatie platen zijn een populair isolatiemateriaal. XPS staat voor geëxtrudeerd polystyreen. XPS wordt ook wel polystyreen hardschuim genoemd. Uitgekiende systemen en economisch toebehoren voor hoogbouw.


Harde platen van geëxtrudeerd poly- styreenschuim voor buitentoepassingen.

XPS ( geëxtrudeerd polystyreenschuim) (4). Polystyreen (afgekort PS) is een thermoplastisch polymeer van het. Onze geëxtrudeerde polystyreen (XPS) isolatie: ideaal voor sarking daken, omgekeerde daken, vloerisolatie, muurisolatie, spouwmuurisolatie en kelderisolatie.


Het product wordt gekenmerkt door. Wat is geëxtrudeerd polystyreen (XPS)? XPS- platen ruimschoots de CO2-emissies tijdens de productie, transport en opslag.


Styrisol (XPS) Thermische isolatie uit geextrudeerd polystyreenschuim. Dit isolatiemateriaal uit kunststof is beschikbaar in platen met of .

Styrisol XPS platen kunnen gebruikt worden als vloerisolatie, kelderisolatie,. PIR platen beschikken over een nog betere isolatiewaarde dan XPS en PUR. XPS Blauwplaat geëxtrudeerde polystyreen hardschuim is een hoogkwalitatieve isolatie voor vloeren, daken en wanden. Hardschuim Isolatie platen in geel geëxtrudeerd polystyreen met gesloten . Deze geëxtrudeerde hardschuimplaten met een dikte van 2cm hebben een . Type Natuur III, met glad en extrusieverdicht oppervlak. XPS is geëxtrudeerde polystyreen , en wordt ook wel polystyreen hardschuim genoemd.


De platen zijn herkenbaar aan hun bolletjesstructuur. Harde geëxtrudeerde polystyreenplaten zijn gemaakt van restproducten uit aardolie. Ze hebben een gesloten celstructuur en zijn bijzonder drukvast.


Omschrijving: de harde Sterfoam platen uit geëxtrudeerd polystyreen zijn bestand tegen vocht, veroudering, verrotting en ongedierte. Gecementeerde XPS, Samengestelde platen met isolatie, Houtspaanplaten met. XPS, geëxtrudeerd polystyreen , heeft een wisselend hechtsucces. Bij woningisolatie zal je een keuze moeten maken voor een isolatiemateriaal.


De mogelijkheden zijn groot, omdat ook . De Plyfoam platen en rollen in geëxtrudeerd polystyreen getuigen van het dynamisme van Knauf op het vlak van energiebesparing. Het is duurder dan EPS, maar heeft een .

Wordt het “piepschuim” kaal toegepast, dan levert dat een brandgevaarlijke situatie op. XPS geëxtrudeerd polystyreen voor verschillende toepassingsgebieden. XPS platen van Kingspan Unidek hebben een tand- en groefverbinding voor een . De term geëxtrudeerd (extruded) van XPS betekent dat het onder druk door. De meest bekende toepassingen zijn het geëxpandeerde polystyreen (EPS) en het geëxtrudeerde polystyreen (XPS). XPS PROTECT ARTIC C is een thermische isolatieplaat bestaande uit geëxtrudeerd polystyreen (XPS) hardschuim.


De plaat is aan één zijde voorzien van een . XPS is verkrijgbaar in de vorm van platen , zowel met als zonder tand en groef. XPS of geëxtrudeerd polystyreen ontstaat door de vermenging van een polystyreen. Wenst u graag meer informatie over EPS- platen of XPS-isolatie?


De harde Sterfoam- platen van geëxtrudeerd polystyreen zijn bestand tegen vocht, veroudering, verrotting en ongedierte. Ursafoam is een geëxtrudeerde polystyreen plaat. Deze plaat is een standaard isolatiemateriaal voor buitenmuren en toepassingen welke een hoge . Aanvankelijk stond er in ons lastenboek een vloerisolatie van 5cm XPS- platen ( Geextrudeerd polystyreen ). Onze fabriek is gespecialiseerd in acryl productie en ontwikkeling.


Goedkoop,Styrodur de groene geëxtrudeerde polystyreen hardschuim- isolatieplaat van BASF , vrij van CFK, HCFK en HFA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts