dinsdag 10 april 2018

Kunststof trechter met zeef

Trechter kunststof 250mm met verwijderbare zeef - Hallbauer. De trechter is gemaakt van wit polyethyleen en heeft een hoogte van cm. Gebruiksvriendelijke trechter met zeef van Kilner.


Een praktische trechter met een uitneembare filter. De GAMMA- trechter met zeef is gemaakt van kunststof en heeft een diameter van 16cm. RIG-TIG POUR-IT trechter met filter roze.

Buitendiameter uitloop trechter (mm), : 25. Set van trechters in verschillende maten. Met ran nylon zeef en ontluchtingsgleuf. Je kunt de klein trechter heel makkelijk op een fles zetten en het zeefje zorgt ervoor dat de.


Trackbacks zijn gesloten, maar je kan een reactie plaatsen. Met verwisselbare, fijnmazige koperen zeef. Kunststof , olie- en zuurbestendig.


Deze trechter met zeef is een ideaal hulpmiddel in de keuken en filtert kleine hoeveelheden. Hema zijn soms kunststof trechters met verwijderbaar zeefje verkrijgbaar, .

Vloeistoftrechter met zeef 1mm kunststof (PE). Voor tractor onderdelen, oldtimer onderdelen en gereedschap in de agrarische sector. De lengte is 2en de diameter is Ø30mm. Scheidt het kaf van het koren door middel van een zeef. HÜNERSDORFF Universele trechter met zeef , 2mm.


De tuit van de trechter is tevens flexibel. Uw partner voor handel en industrie. Wij verzenden snel en met lage kosten. RVS trechter met zeef , handig voor het vullen van flessen. Flexibele tuit PVC voor trechter 320mm.


Persoonlijk advies van specialisten . Eenvoudig online bestellen in onze webshop vanaf € 00. Schrijf de eerste review van dit product. Alle trechters met uitneembare zeef.


Olie en zuurbestendig, met rechte tuit. Soms wordt in de trechter een filter of zeef ingebouw bijvoorbeeld om vervuilde vloeistof bij het overgieten tevens te zuiveren. Apparatuur voor het filteren bij het wijn maken: plastic trechters en nylon of stoffen filterzakken, zeven,. Met gesloten handgreep, hoge stortrand en flexibele uitloop, voorzien van scheidbare openingen.


Op zoek naar een zeef van goede kwaliteit?

Voorzien van een zeef , hoge overlooprand en . De buitendiameter van de trechter -uitloop is 2mm. Snelle doorloop, met uitneembare zeef. Reilang trechter met ontluchting wit kunststof 75mm. Deze 3-in-trechter van Cuisipro bestaat uit delen die zowel samen als afzonderlijk gebruikt kunnen worden, afhankelijk van de behoefte.


De grote kunststof trechter is handig om vloeistoffen over te gieten. TRECHTER 160MM DUBBEL GEBOGEN MET ZEEF. Gereedschapland: gereedschap voor de professionele vakman en veeleisende . Pressol kunststof trechter ø 1mm, inh.


Het Gastro-Plus gamma omvat onder meer een uitgebreid aanbod aan maatbekers, trechters , handscheppen en schrapers en roerspanen en spades. Nieuwe getrokken zoutstrooiers, Deze zijn voorzien van - 2ltr kunststof trechter - Gepoedercoa…. Haaks model trechter met zeef 20mm NIEUW ! ZEEF 150MM 70L PRESSOL online bij Lecot. Een trechter is zeer handig voor in de keuken.


Westmark vultrechter met zeef - RVS. Oranje trechter van plastic - vloeistoftrechter oranje. Compleet met een opschroefbare flexibele tuit van 2mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts