maandag 16 april 2018

Jerrycan met kraantje

L kunststof jerrycan met tap kraantje voor water en andere levensmiddelen. Gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit food grade HDPE. Voorzien van een sterke wanden, een ontluchtingsdop en een beweegbaar kraantje voor . De Travellife jerrycan met tapkraan liter heeft een handige draagbeugel.


Voor een goed begin van uw kampeervakantie bij de grootste online kampeerwinkel voor het online kampeerartikelen bestellen.

Vind jerrycan kraan op Marktplaats. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan jerrycans. Jerrycan voor water liter met kraan. Deze witte, kunststof jerrycan met kraantje van Carpoint heeft een inhoud van 20l en is geschikt voor water. De jerrycan is niet geschikt voor benzine!


Kit jerrycan met kraantje - en l. Hermetisch en hygiënisch met doppen (x2) en kraan. Het is voorzien van een sterke wanden, een ontluchtingsdop en een beweegbaar kraantje .

Handige jerrycan met kraantje aan onderzijde voor makkelijk tappen van het water. Verkrijgbaar in en liter uitvoering. Wij bieden jerrycans met of zonder kraan en schenktuit aan in diverse maten. Op zoek naar een jerrycan speciaal voor brandstof? Witte jerrycan met kraan en draagbeugel, inhoud liter.


Inhoud: liter PS: kijkt u ook eens bij mijn andere zoekertjes? Kraan groot voor jerrycan liter cans. Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat. Product is beschikbaar met verschillende opties . Een zeer stevige jerrycan met kraantje. Eenvoudig in gebruik door het stevige handvat, de schroefdop en het kraantje om te tappen.


Zware kwaliteit jerrycan met een aparte kraan en ontluchtingsdop. Dit model jerrycan met kraantje is geschikt voor het vullen met vloeistoffen op waterbasis. De Ghirba vouwtank van CN Continental is ideaal voor het transport van water, wijn en andere voedingsvloeistoffen.


De tank is van speciaal, flexibel en . Aan de onderzijde uitgerust met een, door een stop afgesloten, schroefdraad voor een optioneel verkrijgbare kraan.

Pressol jerrycan met kraan diverse maten. Specifieke kenmerken: - Toebehoren . Los kraantje geschikt voor drinkwater. Kraantje jerrycan om te gebruiken voor het makkelijk handelen bij een jerrycan. Deze waterkan is uitermate geschikt om mee te nemen in de caravan, vouwwagen of tent. Door de ruime hals is de waterkan eenvoudig te vullen en het kraantje.


Deze waterzak van Bo Camp is opvouwbaar en dus ideaal om mee te nemen naar het strand of de camping. Hij heeft een inhoud van liter, een tapkraantje,. Bekijk nu de Drinkwater jerrycan met kraan 10ltr bij Dekker Watersport. Alles wat u nodig heeft voor uw boot.


Voor 16:bestel volgende werkdag in huis! Afmetingen: lengte 17cm, breedte 36cm en . Hierdoor kunt u op eenvoudige wijze de gewenste hoeveelheid product . Van tot liter, jerrycans en waterzakken koop je online bij Decathlon. Extra sterke kwaliteit jerrycan met flexibele tuit.


De tuit kan worden opgeborgen in de jerrycan. Hygiëne trekking flexibele jerrycan liter. Ontworpen voor: transport en opslag van water op de. Niet geschikt voor gebruik met kraan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts