donderdag 20 juli 2017

Teroson lijm

Lijm op basis van epoxy - met hoge sterkte, gebruikt voor structurele verlijming bij herstel van voertuigen. TEROSON is het toonaangevende merk van Henkel voor verlijming, afdichting, coating en versterking voor toepassingen met betrekking tot de autocarrosserie, . Schadeherstel - Multifunctionele lijm. De lijm biedt een hoge initiële hechtsterkte en een hoog contactvermogen.


Oplosmiddel gebaseerde lijm ( polychloropreen). Voor het lijmen van rubber op rubber en rubber op metaal. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Typische toepassingen zijn onder andere het verlijmen van. Ruitenkits, lijmen , coating en nog veel meer! Hij trekt geen draden, heeft een hoge weerstand tegen uitzakken en . Wanneer verschillende soorten metalen worden verbonden, vormt de lijm een isolerende film ter . Rubber lijm die veel gebruikt wordt om dakbekleding en stof te lijmen. Maar kan ook gebruikt worden voor het lijmen van rubber, leer,. Een oplosmiddelhouden duurzaam elastisch lijm - en afdichtingsmateriaal voor naden op basis van natuurrubber.


Voor overlappingen, naden van rubber, . Speciaal geschikt voor het lijmen van stevige en sponsachtige rubbermaterialen. De lijm hecht onmiddellijk en is erg handig voor details zoals opstanden en . Aug 2-componenten polyurethaan lijm , ml. Nieuw €2vaste prijs inclusief verzendkosten. TEROSON voorruitlijmEen product van OKELIA : TEROSON voorruitlijm De polyurethaan monocomponent-voorruitlijm staat garant voor een veilig resultaat,. Lijmen voor platte daken van TEROSON : het merk van Henkel en WOLFIN als sterke partner voor platte daken en de afdichting van gebouwen – voor een . Structureel lijmen - siliconen, hoge temperatuurbestendigheid.


De AD adhesive spuitlijm van TEROSON is eenvoudig aan te brengen en hecht snel. Vanaf nu te koop bij De Wit Schijndel. Alle premium ruitenlijmproducten van het TEROSON - assortiment hebben. Henkel TErOsOn al langdurig succesvol gebleken. De nieuwe ruitenlijm is gebruiksvriendelijk: de lijm trekt geen draden, heeft een hoge weerstand tegen . Afval van lijm en kit met organische oplosmiddelen of andere gevaarlijke stoffen . Terostat-MS 9is een ééncomponent lijm en afdichtingsmiddel op basis van MS-Polymeer, speciaal ontwikkeld voor vele bouwkundige en industriële . Teroson 15 18T zinkspray, 4ml.


Geschikt voor het lijmen en afdichten van wielkasten tussen de zijpanelen en de wielbogen, voor het verlijmen van de kunststof ruimte voor het reservewiel in de . Afdichten van voor, achter en zijruiten en andere ruiten welke in rubber of metaal zijn gemonteerd. Silicone- lijmen ; PU- lijmen ; Reinigers. Blijf op de hoogte van onze actuele . TEROSON PU is a white, gun-grade, 1-part, adhesive/sealant based on polyurethane, which cures by reaction with moisture to an elastic product.


TEROSON SB 24is a contact adhesive based on polychloroprene with excellent characteristics for brush and spatula applications.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts