donderdag 20 juli 2017

Bewegingstrainer kettler teletrimmer

De Teletrimmer of stoelfiets is een bewegingstrainer die wordt gebruikt als niet te . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties . U maakt een fietsbeweging, waardoor de beenspieren fit en . De weerstand is traploos instelbaar. De teletrimmer , oefenfiets, stoelfiets is een bewegingstrainer die wordt ingezet . Deze bewegingstrainer is een stoelfiets en uitermate geschikt voor thuisgebruik bij revalidatie, fitness oefeningen en training. Voor mensen die thuis revalideren is deze bewegingstrainer Pro uitermate . Kortingsbonnen Laat je oude toestel. Deze stoelfiets is voor lichte bewegingstraining geschikt.


U kunt de teletrimmer ook op tafel zetten en met uw armen de fietsbeweging maken. Praktische training voor gemakkelijke beweging vanuit u stoel. Koop of Verkoop bewegingstrainer op Marktplaats. Vind bewegingstrainer op Marktplaats.


Tips en Weetjes Vieze zweetlucht in je kleding die er niet uit gaat? Bekijk en vergelijk het grootste assortiment kettler fitness op deFitnessshop. Met deze handige truc ruiken ze weer als nieuw! Blijf fit en gezon en dat vanuit uw stoel!


Kettler fitness Trainingsstang KG.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts