maandag 8 mei 2017

Zwembad skimmer intex

Een zwembad skimmer houdt het water proper en voert het vuil weg. Noodzakelijk dus wanneer je een zuiver zwembad wil. Voor iedereen die zijn zwembad graag schoon wil houden zonder al teveel moeite, raden wij aan om een intex skimmer aan te schaffen. Een luxe skimmer die u kunt plaatsen aan de rand van uw zwembad.


Deze De luxe skimmer zal bladeren, insecten en ander vuil dat op de oppervlakte . Automatische reiniging van oppervlakte, wordt aan de filterpomp aangesloten. Zwembad Toebehoren, Skimmer , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op. Handig om het wateroppervlak te filteren. Bladeren en insecten worden opgezogen, voordat ze naar de bodem zakken. Bevestig de Oppervlakte water skimmer van intex aan de wand van het zwembad om drijvende bladeren, insecten of ander drijvend vuil op te zuigen en te . Vangt drijvend vuil op uit het water.


Gemakkelijk te bevestigen en schoon te maken. De skimmer sluit je aan op de filterpomp. Attaches to filter pump for automatic skimming. Een skimmer nodig voor jouw zwembad ? Dankzij een zwembad skimmer krijgen insecten en bladeren die op of net onder het. Deze skimmer heeft een extra diepe opvangzak . Intex Deluxe Zwembad afdekzeil 4cm.


Bestel vandaag nog op Zwembadtopper. Alle zwembaden Zwembad accessoires Waterspeelgoed Hoe kies je een zwembad ? Als u de skimmer op uw filterpomp aansluit zal de pomp het . Je kan deze eenvoudig aansluiten op de inlaat van je pomp. Zo kun je lang van je zwembad genieten.


Maak je zwembad schoon met een schepnet en bodemzuiger. Dagelijks onderhoud doe je met chloortabletten in een skimmer of chloordrijver. Gebruik uw oppervlakte skimmer te bladeren of grotere drijvend vuil te verwijderen.


Het water wordt door de skimmer gezogen, . Kit Doucines Voor Zwembad 6x 315cm. Ontdek ons uitgebreid assortiment, maak. De set bevat een telescopische aluminiumsteel, een bodemzuiger en een skimmer.


Zonder filterpomp zullen de bacteriën en het vuil in het zwembad blijven. Heb je een skimmerzwembad dan heeft die skimmer waarschijnlijk een voorfilter . Onderhoud zwembad : Werkwijze en belangrijke weetjes. H-plus oplossen in een emmer lauwwarm water en doseren via de skimmer of . Met een zwembadskimmer kunt u eenvoudig drijvend vuil uit uw zwembad.


Grootste aanbod zwembaden van Nederland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts