woensdag 31 mei 2017

Slimme riem

Een slimme riem die is ontworpen door een interne startup binnen Samsung is beschikbaar gemaakt op crowdfundingsite Kickstarter. WELT is een slimme riem gemaakt door Samsung, trackt je beweging en geeft tips over je gezondheid. En hij is nu verkrijgbaar op Kickstarter!


De WELT is een riem die je stappen telt en je vertelt als je te lang zit. Talen bewegen mee met hun tijd en met de mensen die ze spreken. Dagelijks zien nieuwe woorden en begrippen het licht.

Naast beginnende bedrijven lanceert ook de gevestigde orde steeds vaker producten op Kickstarter: neem deze slimme riem van grootmacht Samsung. De Welt is een slimme riem - een wearable - waarmee je onder meer kunt zien of je teveel hebt gegeten. Daarnaast is er ook een stappentellerfunctie in de riem verwerkt.


Maar de leukste feature is dat de slimme riem kan zien wanneer je te veel gegeten hebt en of . Door bij te houden hoe je tailleomvang na het eten toeneemt, . Samsung brengt volgend jaar officieel zijn slimme riem WELT uit en zet. De slimme broekriem WELT van Samsung is nu via Kickstarter te koop. Wat gebeurt er allemaal in het innovatielab van Samsung?


Op de CES in Las Vegas toont het bedrijf volgende week drie experimentele.

Cm Sleuf perfo leren riem – Kies uw pakket. Op Kickstarter kun je nu een riem bestellen die meet hoeveel stappen je zet en waarschuwt als je te veel zit of eet. Het Franse Emiota stelt een prototype van een slimme riem voor die data over beweging bijhoudt via bewegingssensoren en aan de hand daarvan automatisch.


WELT doet het anders door met een slimme riem te komen. Niemand die ziet dat je eigenlijk een wearable draagt en ondertussen wordt er . Ook telt de riem hoeveel stappen je op een dag zet. Mode en technologie komen samen in de slimme riem WELT. De ceintuur ziet er doodnormaal uit, maar schijn bedriegt. Provided by Colette Sneekes Dienstag, 03.


Lees nu een paar hoogtepunten op een van de grootste . De Welt belt is, zoals de naam doet vermoeden, een riem, maar geen gewone riem. Met deze slimme riem kun je onder andere zien wanneer . Ondanks de elastische band binnenin de broek? Deze elastische riem voor kinderen is in lengte verstelbaar. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je zoekterm.


Een Frans bedrijf heeft op CES een slimme riem gepresenteer die data over beweging bijhoudt via een bewegingssensor en aan de hand . Met de Belty zit je riem nooit meer te strak, deze slimme riem past zich automatisch aan naar jouw lichaam.

Bolle buikjes boven luiers drijven ouders soms tot wanhoop. Hoe houd je een broek of rokje op zijn plek bij een peuter? Het Frans bedrijf Emiota heeft een slimme riem ontwikkeld die zichzelf aantrekt en losser doet: Belty.


Het product werd deze onthuld tijdens de . WELT – de naam komt van wellness en belt – is een slimme riem die beweging bijhoudt en tips geeft over je gezondheid. Rustieke leerkwaliteit met open structuur die na verloop van tijd alleen maar mooier wordt. Slimme riem van plantaardig gelooid leer om over een jack te dragen.


In Las Vegas wordt op dit moment de Consumer Electronics Show (CES) gehouden. Binnenkort komt er een slimme riem op de markt die zichzelf aanspant of losser maakt. Samsung heeft een Kickstarter campagne geopend voor een nieuw product. This Pin was discovered by Z Bierens. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


De riem past zich automatisch aan de taille van de . Een slimme oplossing natuurlijk, want je hangt je broek of jurkje meteen bij de bijpassende riem. Niet alleen prima gesorteerd dus maar riem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts