maandag 23 januari 2017

Utp kabel strippen

We leggen uit hoe je zelf een UTP kabel (Netwerkkabel) kunt maken. U kunt de buitenmantel strippen met een mesje of met de krimptang, afhankelijk van wat . Een internetkabel, oftewel een UTP kabel maken is eigenlijk best eenvoudig. Na het strippen van de internetkabel zie je duidelijk ader paren.


Volg het stappenplan en maak heel eenvoudig jouw eigen UTP Kabel. In dit geval houdt dat in dat alleen de buitenmantel gestript moet worden, .

Een uitgebreide handleiding voor het maken van UTP internet kabel. Ook is het handig om te weten dat een UTP kabel nooit meer dan 1meter kan overbruggen. De kleine draadjes hoeft u niet te strippen. Voor het gemak is het handig om centimeter van de mantel te strippen.


UTP knijptang (geschikt voor RJstekkers) meer info. Eerst beginnen we met het strippen van de kabel ,doe dit voorzichtig zodat er geen adertjes . Je kunt de kabel strippen en connectoren aansluiten of de kabel op een . Draadje strippen , kleurtjes op volgorde leggen, even tussen duim en.

Het strippen van de buitenkant is het makkelijkste gedaan door met een mes een kleine . Hoe maakt u een netwerkkabel van UTP - kabel en RJ45-connectoren? Wees voorzichtig en raak tijdens het strippen de aders niet, anders zullen deze . In dat geval is het het handigst om zelf een UTP kabel aan te schaffen. Die internetverbinding gebeurt vaak via een UTP - kabel. Individuele aders moet je niet strippen. In deze tutorial gaan we je leren hoe je zelf een UTP kabel kunt maken voor je netwerk.


Wil je naast een UTP aansluiting ook zelf een UTP kabel maken? Zorg voor voldoende kabel lengte om te strippen en aan te sluiten. In deze context betekent strippen het verwijderen van de buitenmantel van de kabel.


RJconnector UTP kabel - voor netwerkverbindingen. Massieve UTP - kabel Elk van de acht aders is een massieve kabel Lage. Het snoer moet nu aan beide uiteinden gestript worden met behulp van een . U moet de kabel strippen (zorgen dat geen ader beschadigd raakt) mm lang en. Het gereedschap voor het maken van een UTP kabel.


Schuif de afschermingskap om de kabel. Echter zoek ik het niet om aan de achterkant van de doos de UTP kabel te strippen en de losse draadjes aan de goeie connectors te zitten .

Beknopte info: Maak zelf je netwerkabel, UTP kabel , LAN kabel met deze RJ45. Je hoeft de individuele draadjes niet te strippen , alleen de buitenmantel. Functies: Krimpen, strippen , en knippen, Strippen : 0. Et voilà, de UTP kabel is klaar voor gebruik. Vanuit de meterkast gaat een trekveer omlaag, maar de utp kabel monteren is. Hoi, Ik moet dus van die UTP -stekkertjes aan de UTP - kabel maken.


Dit wil zeggen dat je de kabel niet op 10centimeter moet gaan strippen , . Strip de kabelmantel van de netwerkkabel met behulp van de striptang. Nu zijn er duidelijk aderparen zichtbaar. Hoe sluit je een RJ45-connector aan op UTP kabel ? De dunne kabels hoef je niet te strippen , want de RJ45-connectoren zijn uitgerust met een speciaal . Met een kabelschaar knip je niet alleen snel een kabel of draad door.


Een UTP -montagetang is een tang waarmee je een netwerkkabel op maat maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts