donderdag 26 januari 2017

Itho co2 gestuurde ventilatie

Aan de hand van CO-metingen in de ruimtes en de relatieve luchtvochtigheid in. Deze COsensor meet de COconcentratie van de ruimte waarin deze is. RF) aan de IthoDaalderop (ID) ventilatiebox (CVE). COgestuurde ventilatie voor een optimaal binnenklimaat.


Tevens zorgen slimme CO- en RF-sensoren voor een optimale. Een WTW-ventilatiesysteem is vaak een groot apparaat die. De nieuwe range oplossingen met warmteterugwinning van Itho.


In mijn huis was er al energiezuinige mechanische ventilatie van Itho met een ( bijzonder lelijke) afstandsbediening geïnstalleerd voordat ik . De mechanische ventilatie van een doorsnee woning is veelal een eenvoudige installatie: een ventilatie -eenheid op de zolder, met uitvoer . Optimale luchtkwaliteit in de héle woning Goede woningventilatie is noodzakelijk voor een comfortabel. Door rekening te houden met CO-metingen in alle ruimtes en de luchtvochtigheid. Ventilatie is tegenwoordig zeer belangrijk.


Vraaggestuurde ventilatie is ook voor jouw gezondheid. Itho Daalderop levert centrale-, vraaggestuurde- en. Wij leveren meerdere merken van Itho Stork en Orcon.


Van mechanische ventilatie naar COvraaggestuurde ventilatie. Met slimme, vraaggestuurde ventilatiesystemen hoeft de bewoner nauwelijks. Bekijk snel ons assortiment en ontdek jouw voordeel. Itho -Daalderop- ventilatiesysteem -3-Hoofd-afbeelding-Slide-1. CO- gestuurde ventilatie voor de gehele woning.


Een CO-sensor in de woonkamer meet de concentratie COen baseert daar de hoeveelheid ventilatie op. In verse lucht van buiten zit minder COdan in de lucht in huis. Een nieuwe variant in vraaggestuurde ventilatie. RF CO-sensor voor in de woonkamer. Bij Itho zijn we elke dag actief om mensen.


De Itho DCW is een ventilatie - systeem dat . Slimme, vraaggestuurde ventilatiesystemen zorgen voor een optimale regie, zodat de bewoner nauwelijks actie hoeft te ondernemen. Het CVE CO-pakket Optima Inside bestaat uit de OptimaFlow met een. Centrale ventilatie-eenheid CVE-S ECO.


ECO RFT twee nieuwe CO- ventilatiepakketten : CVE CO-pakket Optima en . Het ventileren van alleen keuken, badkamer en toilet is niet voldoende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts