maandag 23 mei 2016

Utp kabel maken zonder tang

Ik zit namelijk met het volgende probleeChello moet hier nog steeds . UTP CatPatch kabel maken lukt niet. Wanddoos UTP zonder zelf pielen met tang ? Zijn er netwerkplugjes (UTP) die je zonder tang kunt monteren aan. Door het aanduwen van de pinnetjes bogen .

Is je UTP kabel te lang of te kort? Je kunt deze netwerkkabel eenvoudig zelf op maat maken. Een oplossing is om deze UTP kabel zelf op maat te maken. De UTP tang zorgt ervoor dat, tijdens het samenknijpen, de aders ontbloot en . Met deze handleiding leert u zelf een UTP kabel maken.


Maak daarbij, zonder al te hard te drukken, een ronddraaiende beweging met. Knip met een tang de aders in een rechte lijn, zodat zij allen dezelfde lengte hebben. Volg het stappenplan en maak heel eenvoudig jouw eigen UTP Kabel.

Het zelf maken van UTP bekaling voor uw thuisnetwerk was nog nooit zo gemakkelijk. Een cross kabel wordt gebruikt om twee computers of twee switches zonder uplink aan elkaar te . Is er geen makkelijke manier om de stekkers aan de kabel te krijgen? Een goeie tang voor thuisgebruik kost ongeveer euro.


Waarom zou ik zelf een UTP kabel willen maken ? Ook is er een UTP tang nodig voor het vast zetten van de connector. Dus van netwerkaart naar netwerkkaart zonder tussenkomst van een hub, switch of router. We leggen uit hoe je zelf een UTP kabel (Netwerkkabel) kunt maken.


Zo kunt u precies de juiste lengte bestellen, zonder dat er veel UTP kabel. Schuif de RJstekker met de ingeschoven aders in de UTP krimptang, Knijp de tang goed . Een krimptang is benodigd om connectoren te bevestigen aan een UTP - kabel. De tang drukt aderparen die in een connector zijn geschoven vast.


LSA tang gebruiken, maar het kan ook zonder gereedschap. Een netwerkkabel zonder afscherming wordt aangeduid als UTP (Unshielded Twisted Pair). Korte uitleg hoe je zelf een netwerk kabel kunt maken , geheel op maat naar wat je nodig hebt.


Je hebt hiervoor wel RJconnectors en een zogenaamd UTP Crimping Tool nodig.

Je kunt het natuurlijk ook met een strip- tang proberen. Doe de connector in de tang : dit kan maar op één manier. Hoogwaardige UTP tang voor het vastzetten van RJen RJconnectoren. UTP kabel en kan zowel Shielded als unshielded RJstekkers vastzetten. Kies voor maken van een Gigabit netwerk patchkabel UTP kabel van het type Cat 6. Knipt u met een tang de aders van de UTP kabel in een rechte lijn, zodat ze.


RJUTP connector ten alle tijden te vervangen, zonder eerst aan . Een groot assortiment aan UTP kabels , bestel vandaag en je hebt ze morgen in huis. Zelf een patchkabel maken kan voordeliger zijn dan deze kant-en-klaar kopen, vooral. Met alle de aders op hun plek schuif je de plug in de tang , zonder de aders te verplaatsen. Om een Cat kabel te maken , heeft u de het volgende nodig:.


De tang is de belangrijkste handeling in dit proces, omdat deze als het ware de . Knijp de draadstripper niet te hard aan en draai de tang maal om de kabel. Als je gebruik wilt maken van een kabelhuls, schuif deze dan eerst om de kabel. Deze Catnetwerkkabel met soepele kern is ideaal voor het maken van. Deze connector kun je eenvoudig aan een kabel monteren zonder gereedschap. Complete netwerkgereedschapset met krimptang, LSA- tang , kabelstripper . Connector RJ(per stuks) Solid UTP CATMale PVC.


RJ-plug zonder tang aan te sluiten - 8P8C voor ronde kabel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts