dinsdag 10 mei 2016

Linde drenthe

Linde is een officiële kern in de Nederlandse gemeente De Wolden, provincie Drenthe. De buurtschap is gelegen ten oosten van de Nen ten noorden van . Alle bezienswaardigheden van Linde op een rij. Lees hier reviews van attracties in Linde Drenthe Zoover.


LINDE – Een korenveld bij Linde is aan het begin van de avond in brand gevlogen. Het vuur werd veroorzaakt door een combine die daar aan het oogsten was. Burgemeester Jansstraat 79PV Linde ( Drenthe ) Gemeente De Wolden. Op de rand van Drenthe en Overijssel vindt u midden in de mooie natuur onze gezellige en sfeervolle groepsaccommodatie De Linderij voor personen.


Jul De Inspectie voor de Gezondheidszorg heeft zorgboerderij Ons Voorland in Linde vier maanden onder verscherpt toezicht geplaatst omdat de . Over de plaats Linde , Drenthe , Nederland. Linde, North Rhine-Westphalia, Duitsland Linde . Discover Linde , Drenthe , Netherlands with the help of your friends. Search for restaurants, hotels, museums and more.


Kom gezellig langs bij Cafetaria de Linde waar je overdag lekker kunt lunchen en koffie drinken. Huis te koop: Linderveldweg 1 Linde (provincie Drenthe ). Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts