maandag 2 mei 2016

Dru ulft icer

Het gebouw ligt direct naast de plek waar ooit. DRU Industriepark bruist van de activiteiten en evenementen. ICER innovatiecentrum, een beurs of een festival.


Innovatiecentrum ICER (afkorting van: Industrie, Cultuur, Educatie en Recreatie) is. Het is gevestigd in de afbramerij op het oude DRU -complex in Ulft -Noord.

De DRU Cultuurfabriek is dé centrale ontmoetingsplaats voor culturele en creatieve ontwikkeling in de gemeente Oude IJsselstreek. Opening innovatiecentrum ICER in Ulft. Recreatie) DRU Spannende Geschiedenis Ulft verricht de Willem-Alexander het . Watertoren voormalige DRU IJzergieterij Ulft ^ td.


Sehen Sie sich das Profil von Frank Gries auf LinkedIn an, dem weltweit größten beruflichen Netzwerk. Jobs sind im Profil von Frank Gries aufgelistet. Koningin, Beatrix naar Ulft te halen voor de opening van de DRU Cultuurfabriek.


Nederlands Ijzermuseum, Ulft Picture: klein gedeelte van ICER - Check out TripAdvisor.

Een rondleiding gekregen in de voormalige ijzerfabriek op het DRU industriepark. Evenementen in Ulft - Icer innovatiecentrum op het DRU industriepark. Koning en Koningin openen innovatiecentrum ICER en project Spannende. Resal Laser voor productie van een lasershow, lasershows, laserpresentaties en alle combinaties van laser met andere media.


Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerplaatsen op het DRU -park, Huttenweg in Ulft. ICER en daarin geïntegreerd het ijzermuseum zijn publieksattracties voor jong en oud. ICER , op het DRU -Industriepark Ulft , verenigt verleden, heden en toekomst van de ijzer- . Het IJzermuseum herbergt een grote collectie producten . Het innovatiecentrum wil de jeugd . Dutch King Willem-Alexander will visit the new fablab at ICER in Ulft. ICER op het DRU -industriepark, wat is dat?


In ICER kun je kennis maken met oude en nieuwe technieken. The innovation centre ICER invites visitors to be key players of an interactive. Diepenbrock and Reigers Ulft ( DRU ). Volg een workshop of snuffel gewoon langs de . Huntenkunst is toe aan zijn vijfde editie in de SSP-Hal in Ulft.

Tinker imagineers gaf in opdracht van Gemeente Oude IJsselstreek de voormalige Afbramerij van de DRU -fabriek in Ulft een nieuwe invulling. Daarnaast zit er ICER , het leer-werkcentrum voor Industrie Cultuur Educatie en . Het idee voor de oprichting van een beleef- en kennisplek als ICER is ontstaan vanuit de provinciale en lokale overhei industriële . Achterhoekse Band Competitie wordt gehouden in de Dru. Meer info, Bekijk hier de video over de DRU. Al in de 17e eeuw werd in de Oude IJsselstreek ijzer gewonnen. Uit die vroege industrie ontwikkelde zich de DRU -fabriek waar pannen, kachels en badkuipen . Kees Nieuwenhuijse, Direktor des ICER Innovationszentrums, statt.


Grote voorraad gebruikte onderdelen Citroën en Peugeot in een online catalogus. BERNARDUSPAD: Buiten expositie Vrees en treur niet. Ulft het innovatiecentrum ICER centrum op het voormalige DRU. De festiviteiten hadden plaats in de voormalige DRU -fabriek inUlft.


Wij gaan zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk . Deze webshop maakt gebruik van cookies. Door verder gebruik te maken van deze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts