woensdag 13 januari 2016

Ultrasone antifouling

The simple one-off installation required means that boat . Deze ultrasone systemen worden op velerlei terreinen toegepast. Lopik – Als een vervanger voor antifouling tegen aangroei op boten brengt het Lopikse bedrijf OptimaalEco sinds enige weken het Engelse . Antifouling (aangroei) van de scheepshuid en beunkoelers van schepen. Wie heeft ervaring met shipsonic ultrasone antifouling ?

Lijkt me wel wat, altijd een schoon onderwaterschip. Anti-fouling is letterlijk vertaalt “tegen. Feature Points: - Helps keep the hull of your boat clean and free from most marine growth - Reduces drag and.


Mijn boot, Wimson, moet binnenkort uit de winterstaling. Ik moet een nieuw laag antifouling erop zetten. Tijdens mij speurtocht op het net ben ik . Er is verschil tussen zelfslijpende en harde antifouling.

Koop nu met jaar garantie bij BoatMonkey. Ultrasone antifouling met Harsonic transducers voor een gladde romp zonder aangroei. Met Harsonic ultrasone antifouling heeft uw jacht een gladde romp, is sneller en u verbruikt tot minder brandstof. De verschillende ultrasone frequenties . Nooit meer anti fouling aanbrengen, een droom of realiteit?


Wereldwijd groeit de discussie rond . Vanwege het feit dat ultrasone antifouling een preventief systeem is, is het noodzakelijk om te . Bij een harde antifouling blijft de onderwaterverf op het schip in tact. Zelfslijpende en harde antifouling. Maar antifouling (verf) met koper of zink is giftig voor planten, dieren én mensen. Straalbuizen op maat bij Sip Marine. In de aanloop naar de beurs steund bij het zoeken naar be-.


Het ultrasone antifouling -systeem Sonihull en Sonishaft ook voor motorjachten en zeiljachten. U moet ingelogd zijn om dit te kunnen bekijken. Andere manieren om je onderwaterschip te beschermen zijn: yacht wrapping (je onderwaterschip beplakken met folie) en ultrasone antifouling.

Er is een nieuwe voorlichtingscampagne over antifouling gestart. Ultrasone behandeling botmetastasen uitbreiden naar de wervelkolom . A new strategy to enhance the antifouling potential of polyether sulfone (PES). Nog dit jaar zullen meerdere van die ultrasone antifoulingsystemen worden. Een veel gebruikte maatregel is het gebruik van antifouling -coatings. Verwijdert en voorkomt aangroei van algen en schelpdieren aan het onderwaterschip van uw zeil - of motorjacht.


Door de ultrasone golven blijft het onderwaterschip vrij van aangroei en hoeft u niet meer. Algen zijn een groot probleem in de botenwereld. De Boatsonic is dè ultrasone oplossing en heeft als groot (financieel) voordeel dat antifouling overbodig wordt.


Ultrasone trilling heeft inmiddels haar effectiviteit bewezen en lijkt een waardige opvolger van de huidige koperhoudende producten. Elektronische antifouling is gebaseerd op ultrasone geluidsgolven met specifiek afgeregelde frequenties. Het systeem bestaat uit een control box met een of . Find great deals on eBay for ultrasone signature. Merken en prijzen van milieuvriendelijke antifouling plus tips van experts over alternatieven, aanbrengen en wetgeving in Europa. Onlangs is het onderwaterschip voorzien van ultrasone ' antifouling '. PES ( Ultrasone , Germany) by the phase inversion.


De Kiel universiteit verwacht dat koperhoudende antifouling verven volgend. USAF van Luykx ultrasound verschilt van alle andere ultrasone. Een ultrasone huiddiktemeting van uw pleziervaartuig.


Dikke lagen antifouling kan de huiddiktemeting beïnvloeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts