woensdag 27 januari 2016

Curver voedselcontainer 35 liter

Deze trendy voedselcontainer heeft een rubberen afsluitran . Schrijf de eerste review over dit product. Curver Silhouette Voedselcontainer L. Deze voedselcontainer is luchtdicht afgesloten waardoor de voeding van je hond langer vers en krokant blijft. Voorzien van diverse leuke silhoutte hondenprints welke in het . Dankzij de wieltjes onderaan extra makkelijk om . Of direct bestellen voor slechts € ,voor Ltr.


Houdt het voer langer vers en is praktisch in gebruik. Inclusief schepje met maataanduiding. Let er wel op dat je regelmatig de voerton . Voor 22:bestel morgen in huis. Gratis retourneren, dagen bedenktijd.


De voedselcontainer met Metallic look heeft een rubberen afsluitran waardoor de container luchtdicht blijft. Inhoud container: liter , geschikt voor max 12kg . Met een ruime inhoud van liter (kg), liter (kg) of liter (kg) . Het klepje aan de voorkant in combinatie met het handvat aan de achterkant zorgt voor het gemakkelijk uitschenken van brokken. Dit betreft een nieuw product, echter is de doos niet meer verzegeld en zitten er wat plakresten van een sticker op de zijkant. De box van liter en hebben twee wieltjes waardoor ze ook als ze gevuld zijn makkelijk verplaats . CURVER VOEDSELCONTAINER OPDRUK KAT WIT/ GROEN KG LTR.


OMSCHRIJVING: Heeft u een viervoeter in huis?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts