maandag 25 januari 2016

Trapneuzen gamma

Wil je de bekleding van je trap maximaal beschermen? Schaf in dat geval de trapkant met neus 40x6mm meter aan. Deze trapkant heeft een afmeting van . Zelf trap renoveren of traprenovatie uitbesteden aan GAMMA montageservice.


Ontdek ons assortiment Traprenovatie. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA !

Functioneel en qua budget voor elke trap een passende trapneus. Trapkanten zijn ook trap beschermers en zullen voornamelijk de trapneuzen beschermen. Ze zullen ook de slijtage van het lakwerk tegengaan. Voor elke toepassing het juiste product vinden is uiteraard van essentieel belang , zowel voor de professional als voor de doe-het-zelver.


Speciaal voor deze toepassing hebben we massieve trapneuzen ontwikkeld in alle kleuren uit ons gamma. Met behulp van het Quick-Step Incizo profiel kun je je trap gemakkelijk met Quick -Step hard hout. Vink biedt hiervoor een uitgebreid gamma glasvezelversterkte antislip. Vikustep trapneuzen zorgen voor een uitstekende en doeltreffende .

NIEUW : Leveltec, het nivellering schroefsysteem met een klik. Protecura is gespecialiseerd in het beschermen van hoeken, deuren en muren. Ons uitgebreid gamma aan hoog kwalitatieve materialen en kleuren zorgt ervoor. Lalegno heeft ook een eigen gamma aan afwerkingsmogelijkheden voor onbehandelde vloeren. Het afwerkingsassortiment dat wij voorstellen werd uitgebreid . Er is geen betere oplossing dan antislip platen wanneer het op veiligheid komt.


Met het Forbo Eurocol gamma bieden we u een breed assortiment lijmen, primers, voorstrijkmiddelen, gereedschappen, egalisatiemiddelen en repariemortels . Voor een strakke afwerking van de PVC delen, moet iedere trede en stootrand volkomen glad zijn, zonder kuiltjes of uitsteeksels. Aludan biedt u een uitgebreid gamma profielen en platen in aluminium. U werkt uw trap naar eigen inzicht af met laminaat, PVC , vinyl of parket. De neus van de trede werkt u makkelijk af met een fraai profiel. Bestel de Trapneus op te schroeven - DINAC 724.


Het gamma van de meerlaagse Lalegno Parketvloeren is sterk uitgebreid en is. Busschaert Parket ook uw trap bekleden met Lalegno parket en trapneuzen. De keuze tussen een klassiek gamma en een moderne vormgeving laat.


Emotrade over een ruim assortiment trapneuzen , . Deceuninck-Deforce heeft een uitgebreidt gamma aan Aluminium en Inox.

Op Domotex stelde Küberit enkele afgeronde trapneuzen voor zijn gamma trappenprofielen voor. Concreet gaat het om afrondingen voor de profielen 8EC, . Nonhebel biedt een compleet gamma van duurzame antislip. Uit dit assortiment worden de antislip traptreden en antislip trapneuzen verder . Brady biedt u een uitgebreid gamma producten aan in fotoluminescente.


Deze producten hebben een antisliplaag en maken “ trapneuzen ” zichtbaar in het . Carimat een ruim gamma van PVC-, aluminium- of. IVC Group, de toonaangevende producent van vinylvloeren, blaast dit jaar kaarsjes uit. Deze aluminium trapneuzen hebben een zeer lange levensduur en geven uw trappenhuis een stoer karakter. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken in een . Categorie: Glasvezel Antislip Vlonderstrips.


Het nieuwe gamma Bostik Roll biedt producten die speciaal werden ontworpen voor specifieke toepassingen:. Trapneuzen Antislip uit glasvezel versterkt kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts