donderdag 1 oktober 2015

Metalen jerrycan 10 liter

Metalen jerrycan 10L groen Snel bekijken. Jerrycan liter van metaal , groen UN-keur. Met coating aan de binnenzijde tegen roestvorming van binnenuit. Van het gerenomeerde merk Hünersdorff.


Oerdegelijke groene, stalen, liter leger jerrycan.

Deze jerrycans worden wereldwijd door defensie gebruikt voor opslag en vervoer van brandstof onder de . De jerrycan heeft een inhoud van liter. Door de beugelsluiting kunt u veilig diverse vloeistoffen vervoeren of opslaan. Dop met snelle sluiting met behulp van een klep.


Deze degelijke metalen jerrycan is ideaal om diesel, benzine of. De Pro Plus jerrycan metaal liter is geschikt voor diesel, benzine, olie, water en andere vloeistoffen. Zeer goede kwaliteit, roesten niet.


Tijdelijk met extra hoge korting, op = op.

Koop nu uw metalen jerrycan liter op Storesquare voor slechts €19. Houder voor de hünersdorff liter metalen jerrycan. Kleur: Zwart Gewicht: kg Afmetingen: Breedte: 3mm Hoogte: 2mm Diepte: 1mm Dit artikel . Schrijf de eerste review over dit product.


Geschikt voor benzine en andere (brandbare) vloeistoffen. Wordt afgesloten met een druksluiting voor veilige opslag en . Een stevige metalen jerrycan van 10L in kaki kleur die een heel stoer uiterlijk creëert. Dankzij de handvaten draagt u deze. De leger jerrycan is aan de binnenkant voorzien van een coating zodat de jerrycan niet roest en de brandstof niet . Gefabriceerd in een 31-staps proces.


Nauwkeurige, laser gesneden stukken zijn door robots plasma gelast voor stevig- en duurzaamheid. UN type-goedkeuring voor transport van gevaarlijke . Met de liter Jerrican uit de Self 24-serie van CN Continental vervoert u eenvoudig. Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat. Een groen gelakte jerrycan van liter.


Met een deugdelijke sluiting met afdichtrubber en veiligheidspin tegen onbedoeld opengaan.

Lengte 12cmBreedte 18cmHoogte 3cm . Neem voor de zekerheid en uw eigen geruststellende gevoel extra brandstof mee. Toolmarkt ruim assortiment jerrycans. Zware stalen jerrycan voor opslag van brandstof, UN kwaliteit. Naar verlanglijst Op de verlanglijst.


Carpoint benzinekan metaal groen Tuv Gs l. In onze webshop kun je brandstof jerrycans kopen van liter, liter of liter. Stevige metalen jerrycan meteen inhoud van liter. Lijnzaadolie koudgeperst 1 puur liter lijnolie in jerrycan koop je voor €3 bij Gereedschappelijk. Hoogwaardige kunststof jerrycan met metalen tuit.


Extra hoog basisgewicht van de kunststof voor een duurzame en robuuste kwaliteit. ProPlus metalen jerrycan 20L groen. Beugel voor metalen jerrycan liter. Hofftech Germany liter kunststof brandstof jerrycan. Material, Cold Rolled Plate ( DC).


Gemaakt van metaal en uitgevoerd in . Schenktuit voor metalen jerrycan ,. Voor een goede smering van de bewegende delen van apparaten en machines is speciaal smeergereedschap noodzakelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts