vrijdag 9 oktober 2015

Maaikorf minigraver te koop

Te koop : maaikorf zware uitvoering meter. Tweedehands Slootreinigingsapparatuur te koop. Voor informatie om een tweedehands maaikorf talud maaier of 2e hands maaikorven of occasie graafmachine maaier aan te kopen , verkopen of te huren in . Laat u niet ophouden door een maaikorf die stil staat.


Bij BTN de Haas bestelt u maaikorf onderdelen voor een scherpe prijs! Als u een minigraver wilt kopen is het mogelijk om de graafmachine uit te breiden naar uw persoonlijke wensen. In de webshop voor de minigravers kunt u . Hitachi zaxis 130W kraan met grijper. Oct Om maar te zwijgen over hoge belasting en zware aanbouwdelen.


Maaikorf meter Omgeving Den Haag. Hieronder enkele gegevens van de minigravers : Kubota KX 101-3. Wij beschikken over verschillende bakken voor deze minigraver. We hebben eventueel ook tweedehands straatwerk te koop. Nieuwe en gebruikte graafmachine aanbouwdelen worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.


Midigraver met maaikorf Omgeving Maarssen. Tekoop 150cm maaikorf met cwopname. Klik op het plaatje om meer details te krijgen.


Optioneel is er een telescooparm te krijgen waarmee reikwijdte tot 2m is. Stevige maaikorven voor minigraver tot 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts