woensdag 14 oktober 2015

Inslagdoppen rechthoekig

Toon productenkeyboard_arrow_right. De insteekdoppen, ook wel lamellenstoppen genoem voor rechthoekige buis of. Productinformatie De inslagdop , omdop of insteekdop is verkrijgbaar in vierkant, rechthoek en rond. Ze zijn voorzien van horizontale lamellen rondom voor . INSLAGDOP ZWART 25MM X 10MM RECHTHOEKIG. Fabrikant, Geen gegevens beschikbaar.


Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Diverse, Afdichtstoppen, insteekdop rechthoekig Topkwaliteit, Grootste assortiment, direct uit . Deze inslagdop is geschikt voor rechthoekige buizen of poten met een minimale wand dikte van tot mm . Kunststof rechthoekige insteekdoppen. Snelle levering en per stuk te bestellen! Zwarte pvc insteekdop voor rechthoekige profielen. Inslagdop rechthoekig PE online bestellen bij Mtools.


Zwarte PVC insteekdop rechthoekig in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Maak onderstaand de juiste keuze bij de selectie opties. Verstelbare rechthoekige insteekdop PA met inwendig draad ten behoeve van de stelvoet.


Het grootste online assortiment meubeldoppen en inslagdoppen. Bent u op zoek naar een rechthoekige aluminium buis of kokerprofiel? Technigro is leverancier van industriële afschermingen, afzuiginstallaties en rubber- en kunststofproducten. De rechthoekige inslagdop wordt als afdekdop gebruikt voor zowel poorten als. De kunststof afdekdop rechthoekig wordt in de volgende maten (in mm.) . Ook zijn er roestvrij stalen lasplaten met daarin getapt schroefdraad in zowel ronde als vierkante en rechthoekige uitvoeringen.


Met deze inslagdop voorkom je krassen op de vloer door het verschuiven van meubels. Tevens staat de zwarte meubeldop mooi onder RVS tafelpoten of . Maar dan ook nog in alle gangbare buis maten. Voor stoelen hebben wij ook de doppen met vilt of nylon . De maat van de insteekdoppen wordt aangegeven als. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor meubelpoten aanbied. Rechthoekige zwarte kunststof inslagdop.


Ma-vr voor 23:bestel morgen in huis. Deze insteekdop dienst voor het mooi afsluiten van buisuiteinden. Zo kan er ook geen vuil meer in komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts