woensdag 2 september 2015

Motorbok voorwiel

Motorbok voor het voorwiel kopen in de webshop Datona. Een paddockstand is een handig hulpmiddel om je ketting te smeren of aan je motor te sleutelen. Bestel jouw paddockstand voor voorwiel of achterwiel op . Eenvoudig te gebruiken paddockstand om het voorwiel van de grond te houden.


Deze paddockstand is gemaakt om in combinatie met een achterpaddockstand . De beste paddockstands voor uw motor online kopen.

MotoGP Paddockstand voorwiel online kopen in de webshop Datona. Deze motorbok weegt slechts kilogram en heeft een belastbaar vermogen van 250 . Technische gegevens van de HBM Paddockstand voor het Voorwiel. Geschikt voor wielen met een breedte, Van tot cm. Te Koop tegen ieder aannemelijk bod!


Welke (voor) motorbok gebruiken jullie? Stoere wiellift voor het voorwiel van wegmotoren! Met de witte MotoGP paddockstand staat u motor er altijd stabiel en stoer . Zo goed als nieuwe motorbok om je motor aan de voorzijde onder de kroonplaat op te kunnen tillen zodat het voorwiel vrij van de grond hangt.

Zwarte paddockstand Xtreme - voorwiel of achterwiel. Motorfiets standaardof motormover rangeerder nieuw en gebruikt te koop en te huur op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands motorfiets-standaard.


Bike Lift motorbok 5voor het voorwiel : Chroom Mobylideen Staal, super sterk en veerkrachtig, ook na vele jaren. Bovendien zorgt een goede afstelling ervoor dat de vering het voorwiel voldoende. Ik heb hiervoor een universele motorbok gebruikt, dat is iets handiger. Wegens overkompleet aangeboden een ongebruikte motorbok (nieuw!). Bij die van het voorwiel valt er een pin in de onderkant van het balhoof is dezelfde . Gewoon ter vervanging van je standaard wiel,of maak van je bike een big wheels bike in combinatie met een voorwiel.


Door het slotgat bij het voorwiel kan gemakkelijk een kettingslot worden . Motorstandaard motorbok paddockstand motorhouder motorfiets standaard voorwiel. Ik zoek er nog één voor mijn voorwiel , als hij die ook in de maak heeft dan, INTRESSE :! Profi motorbok van Rodac met een capaciteit van 3kg. Nadat het wiel geheel is ingetrokken gaat de kabel aan de bovenkant van de voorwielpulley slap hangen. Maar je kunt hem ook bij de voorwiel pakken wat veel gp monteurs vaak doen, omdat het veel lichter is, maar dit vergt veel oefening want je moet je balanceren.


Trailer And Tools Voorwiel inrijklem motorfiets. De motorbok staat er inmiddels op en het heeft inmiddels ook de juiste kleur. De steun in het midden van het brandschot is de drager voor het voorwiel.

Zorg zo mogelijk voor een eenvoudige motorbok , zodat men het blok op de werkbank kan inklemmen en beide handen vrijheeft. Tot keer toe viel de motor van de motorbok , beide keten kon ik hem. Let heel goed op dat je voorwiel recht staat als je hem op- of afbokt. Daarnaast neemt een motor die met deze motorstandaard rechtop staat minder plaats in. Een motorbok biedt dus vele voordelen.


Het voorwiel meet 19xen is voorzien van een Avon Cobra AV7 met . Stan eenzijdige ophanging motorfiets, motorbok , paddock standaar. Motor kan je erop zetten door je voorwiel omhoog te tillen (blokje hout eronder), bokje onder je frame zetten en het . Dè webshop voor de Moto Guzzi VNato en andere kleine V-modellen. Artikelmodel: Paddockstand voorwiel.


Kleur: blauw Universele Inrijklem voorwiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts