vrijdag 18 september 2015

Hoe mam fles steriliseren

De roze Anti-Colic zuigfles van 1ml van Mam heeft een antikoliekventiel aan de bodem, dat krampjes helpt voorkomen. Hoe snel had jouw kindje het flesje geaccepteerd? Toen kwam ik bij de drogist de anti-colic flesjes van MAM tegen. Ben benieuwd hoe hij bij jullie bevalt :).


Maar de Mam - flesjes kan je ook apart steriliseren in de microgolfoven . Welke speen het meeste geschikt voor. Steriliseer altijd de hele fles , van speen tot dop. Gewoon producten die doen wat ze moeten doen, zonder teveel poespas. Het merk MAM combineert functionaliteit en design in producten die . Door te steriliseren worden bacteriën gedood. MAM Anti-koliek Fles 260ml (unisex) pinkorblue.


Reinig dan wel elke dag grondig de flessen en . Voor je kan starten met steriliseren , is het belangrijk dat de flesjes goed afgewassen zijn. Ik vond het het makkelijkst om de flesjes melk . Wij hebben de anti-colic fles van MAM -benelux getest. Hoe ging het drinken en bevalt de fles ? Hoe kies je een geschikte fles met bijbehorende speen uit voor je baby? Je hoeft flessen en spenen in principe alleen maar uit te koken ( steriliseren ) na . Je kunt de kleine en de grote flessen altijd naar believen combineren - zo heb je altijd de juiste fles erbij. Ook de spenen van MAM vind ik ideaal, net zoals de fles ,krijg je bij de spenen een doosje waarin je de speen in min in de magnetron kan doen en de speen . Mam Second Age flessen zonder bisfenol A zijn, dus je kan verwarmen of steriliseren in de magnetron.


Kolf Difrax, Avent flessen , Mam fles etc. Groot voordeel aan deze flesjes : je kan het flesje afzonderlijk steriliseren. Mam flesjes hebben ook een antikoliek ventiel aan de bodem van het flesje. Populair vandaag is MAM , een fles die buikkrampjes helpt voorkomen. Met de MAM Easy Start Anti-Colic Combi Set geef je je baby een probleemloze start.


De set bevat twee MAM Easy Start Anti-Colic 1ml flesjes en twee MAM. Wie kinderen heeft weet dat spenen en flesjes steriliseren een tijdrovende bezigheid is. Waarom en hoe vaak flesjes steriliseren ? Inderdaad is steriliseren dan overbodig.


Het lijkt wel een een tweestrijd tussen flesjes van Difrax en flesjes van. Van alle overige merken is de MAM - fles wel de meest geliefde, maar . Met de Anti-koliek fles baby voelt zich ontspannen en gelukkig vanaf dag één. Dit is omdat ze geen lucht slikken tijdens het drinken.


Hoe dan ook ik moest daar toch de spenen van Bibi opzetten anders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts