donderdag 16 juli 2015

Noppenfolie zwembad 400 micron

Wij verkopen uitsluitend de dikkere 4micron variant met een mm brede nop ! Ook deze zwembad noppenfolie is om die reden geschikt voor allerlei typen . Een zwembad verliest van zijn warmte via verdamping. Een goede zwembadafdekking vermindert de verdamping met wel. Maatwerk zwembad afdekking van noppenfolie. Of in een GEO BUBBLE uitvoering reeds .

Noppenfolie zwembad zorgt voor snelle verwarming en houdt warmte vast. Op zoek naar een zomerzeil Eco Blauw voor uw zwembad ? De noppenfolie voor uw zwembad wordt standaard geleverd inclusief ogen en linten. UV gestabiliseerd PE folie, solar effect kan zwembad meeverwarmen. Classic is de ronde noppenfolie leverbaar in 4en 5micron (dikte materiaal). Blauw duolis solar zomerzeil ( noppenfolie 4micron )een zomerzeil zorgt ervoor dat uw zwembadwater een goede isolatie heeft wanneer u er niet in zwemt.


Zwembad zomerafdekkingen Eenvoudig model noppenfolie. De folie heeft een dikte van 4micron.

Zomerzeil x 70m ( noppenfolie 1micron ). Een noppenfolie (of solar afdekking of bubbelzeil) is een thermisch afdekzeil dat. Met een zwembad noppen afdekking van 5micron kan men stellen dat u 30- minder warmte verliest tov de 4micron. Zwart Deze luchtkussenfolie wordt vaak gebruikt voor.


Bestel een zomerafdekking voor over uw zwembad bij Zwembadstore. Ook voor een vijverpomp, zwembad , spa filter, luchtbed of zwembadrobot bent u bij ons aan het juiste adres! Interline Zwembadafdekking met een dikte van 4micron. Een zomerzeil voor je zwembad , ook wel noppenfolie genoem heeft.


Is een 4micron dikke noppenfolie , weegt 0. Zomerafdekking zwembad – Zwembadstore. Dikker zomer afdekzeil voor uw zwembad. Door de extra reflecterende onderlaag wordt de warmte . Bladeren kunnen niet in het zwembad terecht daar dit zeil boven het zwembad ligt en niet doorzakt bij regen of sneeuw. Deze transparante luchtkussenfolie van 4micron is ontworpen om de zonnewarmte door aan het zwembadwater te geven. De Solar Cover noppenfolie 4x 2van Intex zorgt voor warmtebehoud en het.


Prism Frame Rectangular Frame 4x 2x 1zwembad. Deze isolatie- afdekking bestaat uit een versterkte luchtbellenfolie , 4Micron dik, van de nieuwste .

Om noppenfolie makkelijk af te rollen is een trekvoorrichting aan te. Blauwe UV-bestendige noppenfolie , zelfdrijvend en isolerend t. Bespaar energie en warmte met een Luxe zomerafdekking. Vervaardigt uit polyethyleen bestand . De dikte van de afdekking is 4micron.


Vergelijk alle noppenfolie zwembad aanbiedingen van online winkels en lees reviews. Verpakkingsmateriaal zoals dozen, tape, noppenfolie , wikkelfolie, luchtkussen enveloppen,. De afdekking heeft een stevige dikte van 4micron. Deze noppenfolie heeft een isolerende werking, zorgt ervoor dat er minder verdamping plaatsvindt en.


Safedeck Plus: toepasbaar op elk zwembad , ook vrije vormen. Je zwembad accessoires koop je natuurlijk bij de zwembad specialist! Maak je zwembad compleet met de accessoires van Praxis.


Bijvoorbeeld een zwembad , een afdekhoes of een grondvilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts