woensdag 8 juli 2015

Bouwemmer 20 liter

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Vind emmers liter op Marktplaats. Standaard ronde emmer van zwart kunststof met maatindicatie ltr.


Al het mix gereedschap van bouwbestel is van een zeer goede . Bouwemmer liter (zwaar model) zwart.

Plastic emmers in 1 en liter. ECO emmers zijn leverbaar in de inhoudsmaten liter, liter en liter. Bekijk ook onze kuipen, vaten, tonnen en andere benodigdheden.


Deze zwarte bouwemmer van Waterborg heeft een inhoud van liter en is gemaakt van flexibel materiaal, waardoor deze eenvoudig met één hand te dragen . Korting op aanvraag Al onze prijzen zijn bruto adviesprijzen, exclusief BTW. Magazijn prijs per stuk, Login om je prijs te zien. Beschrijving: Handige bouwemmer met handel liter voor diverse toepassingen.


Diameter, onder 273mm, boven 328mm.

Degelijke bouwemmer liter XL, voor het aanmaken van tegellijm e. Ronde polypropyleen emmer met deksel. Betere kwaliteit met een lange levensduur. EY 9LB, EZ9L4 EY 9LB, EZ9L4 EY9L41B, EY9L40B, EY9L42B, EY9L4 EY9LBTE-PAN-14.


Emmer heavy duty Ø 380xH280mm - liter. In dikwandig kunststof met zwaar hengsel in gegalvaniseerde uitvoering en bodemrand tegen doorscheuren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. ECO BOUWEMMER LITER ZWART MET BEUGEL Art. Zwart kunststof bouwemmer met verzinkte draagbeugel.


Met verzinkte beugel en maatverdeling. Levertijd Op werkdagen voor uur bestel morgen in huis. Bestel veilig: Emmer liter Zwart.


Deze emmer heeft een inhoud van l. Liter GRIPLINE- Schaalverdeling- Metalen handvat- Massieve bodem- Bedrukking op aanvraag. Deze grijze bouwemmer is geschikt voor verschillende doeleinden, zo kan hij gebruikt worden om kleine hoeveelheden specie in klaar te maken. Emmers De emmers zijn gemaakt van kunststof in een kwaliteit die geschikt is voor het bewaren van .

Zoals het bereiden van kleine hoeveelheden speci, . Deze bouwemmer heeft een inhoud van liter, maar is ook verkrijgbaar met een . Materiaal: Kunststof Kleur: Zwart . Berdal Gripline-D bouwemmer ltr. Hygiënische emmer met een verstevigde bodem. Eigenschappen - Vlakke achterkant voor eenvoudige ophanging - Uitgevoerd . Bent u op zoek naar bouwemmers van liter ? Bezoek onze webshop en bestel eenvoudig en voordelig. Niet op voorraa informeer naar levertijd. Werkdagen voor :uur bestel volgende werkdag geleverd!


Toolnation Emmer liter ECO zwart Kenmerken Kleur zwart. Inhoud liter , inclusief maatverdeling en voorzien van metalen beugel. Voor het downloaden van afbeeldingen heeft u een account nodig. Kreuwel Eco- bouwemmer liter grijs. Robuuste kunststof emmer uit eerste-klas grondstoffen.


Met duidelijke maatverdeling en zwaar bodemprofiel. Een grote liter Vikan emmer voor gebruik in de food industry. Het unieke design draagt bij aan een goede hygiëne en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts