dinsdag 28 juli 2015

Ligkar monteurskar

Monteur ligkar , Stalen constructie met gemakkelijk rollende zwenkwielen. Comfortabele hoofd- en rugsteun met vinyl bekleding. Dik gepolsterd met een mooie rode . De dikke polstering zorgt er voor dat er.


Tijdens de klus werkzaamheden aan een auto zorgt deze. Ligkar met verstelbare nekrust, op zwenkwielen, afm. Verzenden vanaf euro gratis in nl. Voorzien van stelbare neksteun en zwenkwielen. Auto en werkplaats accessoires en . Benson Monteurskar is ideaal om klussen onder de auto op een comfortabele manier uit te voeren.


Deze ligkar biedt optimaal comfort door de ergonomische . Ligkar inklapbaar tot werkplaatsstoel online kopen in de webshop Datona. Monteurskar en nog veel meer gereedschap voor de werkplaats - Lid Webshop Keurmerk - Snelle levering - Vanaf € 5- GRATIS verzending - Bestel online. Beta ligkar inklapbaar tot werkplaatsstoel. Composiet Silverline ligkar wielen.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Plateauwagen op wielen waarvan zwenk. Kan plat opgevouwen worden doordat de beugel . LIGKAR KUNSTSTOF Geheel kunststof. Verrijdbare monteurskar - ligkar online kopen in de webshop Datona. Dit monteursbed is een must-have voor iedere dik gepolsterd met een mooie rode bekleding.


Gun jezelf een makkelijke monteurskar. Voor maar euro maakt hij je leven een stuk aangenamer! De ligmat is gemaakt van olie- en oplosmiddel. Voor 17:besteld = morgen in huis 65.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts