donderdag 13 oktober 2016

Steel drum leren spelen

Steeldrum leren spelen kan iedereen. De pan wordt bespeeld met stokken met rubberen uiteinde om een zo vol mogelijke toon te creëren en de pan niet te . Er wordt geen gebruik gemaakt van. Steelband les op een professionele steeldrum.


Lessen mogelijk voor groot en klein en vanaf. Vergoeding 3: Solo steeldrum met orkestbanden en zang (en installatie)uur € 45-. Niemand is te oud of te jong om de steeldrum te leren spelen. How to Play Steel Pan Drums in a Band : Playing Rhythms on Steel Drums. De steeldrum (ook wel steelpan of pan genoemd) is een muziekinstrument dat van oorsprong uit Trinidad en Tobago afkomstig is.


This video addresses the various beginning techniques that are needed to create a good sound on the steel. spreekt van een “ steel tongue drum ”, wat vertaalt als. Een Hapi Drum kun je meteen spelen zonder studie van het instrument. Paula is gegrepen door de steeldrum sinds haar tante uit Trinidad haar een steeldrum opstuurde. Na enige oefening speelt ze dan in orkesten mee zoals . Tegen Duitsland mocht Pablo Rosario wegens een schorsing op knullige wijze niet spelen voor Oranje, maar dinsdagavond tegen… Meer nieuws.


Geïnspireerd door Grace eerste ukulele. De Fender Moonlight is een ideale metgezel voor leren met. Het is makkelijk om te spelen (net als Grace eerste uke) , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts