donderdag 13 oktober 2016

Hinowa spinhoogwerker

Spinhoogwerker met werkhoogte van meter en . Elektrische en benzine spinhoogwerker met werkhoogte van maximaal. Verkoop hoogwerkers,rupsdumper,spinhoogwerkers, heftruck,op rupsen, rupsonderstel,hoogwerkers,minidumper,cursus, training,opleiding,Ipaf,palcard . Hinowa Lightlift 1spinhoogwerker. De hoogwerker beschikt over kunststof . Voor informatie om een tweedehands elektrische spinhoogwerker of 2e hands occasie diesel spider lift hoogwerker aan te.


Verhuur van professionele machines aan bedrijven en particulieren. De belangrijkste eigenschappen van de meter spinhoogwerker zijn:. Inpandige werkzaamheden of daar waar ruimte beperkt is, is de spinhoogwerker de oplossing. Ook het eenvoudig transporteren maakt spinhoogwerkers . De prijzen zijn excl Btw en . Draagvermogen: 230kg in de bak - Max.


Product category, Articulated boom lifts. De spinhoogwerker met rupsbanden is een multi-inzetbare hoogwerker. Door de compacte transportafmetingen komt deze machine op plekken die voor andere . Een rupshoogwerker of spinhoogwerker is uitermate compact gebouwd. Met dit type hoogwerker kan je door een standaard deur! IIIS spinhoogwerker Afmeting werkbak 0. Een spinhoogwerker is een machine met kniktelescoop en is voorzien van rupsbanden.


Dit betekent vol bereik met personen en gereedschap! PERFORMANCE je iedere dag vergezellen tijdens. Op de werkplek heeft u wel meer ruimte nodig om deze spinhoogwerker uit te.


Huren van een hoogwerker of schaarlift voor alle werkzaamheden in de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts