maandag 14 december 2015

Dorma deurdranger met vastzetinrichting

COMFORT- DEURDRANGER MET ZELFREGULERENDE. Met vastzetinrichting – uitvoering met pal-vastzetarm. Glijarm met elektromechanische vastzetinrichting. Deurdranger ITS FL met glijarm G Nin een houten deur. Ook als vastzetinrichting voldoet het TS 93-systeem aan de eisen voor obstakelvrije.


Vastzetinrichting , hulpmiddel voor het vastzetten van deuren. De mechanische vastzetinrichting DORMA RF maakt exact vastzetten van deuren zonder. Mechanische vastzetinrichting DORMA RF, maakt exact vastzetten van deuren . Met elektromechanische vastzetinrichting en geïntegreerde rookmeldcentrale is dit een. DORMA TS deurdranger systeem met glijarm. Exact vastzetten van deuren tot een openingshoek van ca.


Contur design is een deur- sluiter met vastzetinrichting en vrijloopfunctie vanaf. Sluitsnelhei eindslag en elektrohydraulische vastzetinrichting (emf) instelbaar. ITS EMF met elektromechanische vastzetinrichting. DORMA x Kleinere afmetingen x Geoptimaliseerde functies. Een combinatie van een deurdranger TS eneen electromagnetische vastzetinrichting - 180.


Bedrijfsspanning 24Volt DC, verbruikt watt. De TSEMF dranger is een deurdranger met elektromechanische vastzetinrichting. Dorma vastzetinrichting glijarm g-n.


Sluitkracht constant, sluitsnelheid via ventiel instelbaar. Een deurdranger functioneert als automatische deursluiter. Bestel de Glijarm-sluitvolgorderegelaar - DORMA GSR-EMF online bij Lecot. Ontdek ons ruime aanbod van Arm voor deurdrangers.


Losse arm voor deurdranger type TS en TS 83. Met vast-zet inrichting voor deurdranger , zilverkleurig. Eén deurdranger voor vrijwel alle deurbreedtes en toepassingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts