maandag 7 december 2015

Waterkan met kraantje

Glazen Sapkan Dranken Dispenser Met Kraantje Liter. Waterkan Polycarbonaat Liter 135x(H)200mm. Deze unieke drankendispenser met tap is perfect voor het serveren van zelfgemaakte sapjes, limonade . Deze Ice Cold sapkan met kraan is niet alleen functioneel, maar heeft ook een decoratieve waarde op je tafel of in de keuken! Bestel nu deze sapkan met kraantje voor maar € keuze uit. Nu te koop bij de Action bij u in de buurt voor een Action prijs.


Een glazen limonadetap met een kunststof kraantje. Bekijk dit product en meer Glas- en . Het plastic kraantje hangt er los aan en is niet vast te zetten of schroeven, het sluit in het geheel niet af. IKEA - FÖRFRISKNING, Vat met tapkraan, Perfect voor een tuinfeest of picknick omdat je de drankhouder ook buiten kan gebruiken. Country Style sapkan is een glazen kan met kraantje en heeft een inhoud van l. Een grote dispenser in countrystijl voor allerhande vruchtensappen. Belangrijk: verwijder altijd het deksel vooraleer u . De grootste keuze uit waterkannen met tap of sapkan met kraantje ! Meer informatie Glazen limonadetap waterkan met tap vlinders - geel.


This Pin was discovered by Karin Van Zijl. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Eerder had Dejuistedosering al een mooie watertap gevonden, alleen was deze ontzettend duur. Je hoeft alleen de kraan te openen en je drinkt gemakkelijk en snel voldoende water.


Jun Zelf je eigen drinken schenken zo vaak als je maar wilt ( en het is gewoon water ). Een echte summer musthave; deze waterkan met kraantje. Kraantje werkt prima, maar misschien bestel ik wel een keer om kraantjes op andere kannen te vervangen. Op andere kannen heb ik kraantjes . Handige waterkan met inhoud van liter. Te gebruiken op vakantie en bijvoorbeeld evenementen.


Geschikt voor water of bijvoorbeeld limonade. Jun heeft klein beschadiging zie foto maar lekt niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts