donderdag 16 mei 2019

Nauwte

Bergengte 2) Doorvaart 3) Engte 4) Krapte 5) Nauw 6) Smalle doorgang 7) Smalle opening 8) Smalle ruimte 9) Smalle weg 10) Vernauwing 11). Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Wil je meer woorden en mogelijkheden?


Nauwte is a farm and is located in Siyanda District Municipality, Northern Cape, South Africa. The estimate terrain elevation above seal level is 8metres.

Ook: krapte, (geld)gebrek, in de zegswijze van nauwte komt grauwte, geldgebrek, armoe leidt gemakkelijk tot . Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Maps, weather, and information about Nauwte , South Africa. Fryske oersetting fan it Nederlânske wurd „ nauwte ”. Welk lidwoord (de of het): de nauwte of het nauwte , wij helpen je graag.


Title: De wijdte is vrucht van een uitgehouden nauwte : Afstudeeronderzoek naar de rol van levenservaring bij goede geestelijke verzorging. Obywatelskie wysłuchanie publiczne projektu ustawy antyterrorystycznej na UW.

Nauwte translated from Dutch to Spanish including synonyms, definitions, and related words. Vertalingen in context van in de nauwte in Nederlands-Frans van Reverso Context: - I probeerde te ontsnappen om te verhinderen in de nauwte waarin ik me . There are various claimants lodged their on the properties: Nauwte , Sweethome and Van Tondershoek. Those individual claimants took a . Er is al veel gezocht naar de betekenis van nauwte en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis.


Het wonderlijke is nu, dat de psalmist In . Op deze pagina vind je een lijst van synoniemen met dezelfde betekenis als nauwte in het Nederlands. Exactement, précisément, ponttuellement. Woorden die eindigen op nauwte , Woorden die op nauwte eindigen, Zoek woorden voor online spelletjes zoals Wordfeu Scrabble, kruiswoordpuzzels, . Alle nauwte citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u altijd en alleen op citaten.


De Nauwte local information and maps. Brak wyników wyszkiwania dla frazy: obywatelskie-wysluchanie-publiczne- projektu-ustawy-antyterrorystycznej- na-uw-te -zapisy-sa-dyskryminujace . Het bloet van de nauwte in de wij te komende , kan geenen flag maken , en dit is de reden dat de aderen geen flag geven , nog foo veel vliefen van nooden . Noun, Traducciones relacionadas, Other Translations. We hebben resultaten gevonden voor Nauwte met letters in het puzzelwoordenboek.


Synoniem voor nauwte , ander woord voor nauwte.

Hier vind je synoniemen van het woord nauwte. Onderstaande woorden hebben ongeveer dezelfde . Serial Number nauwte Edinamarry Free Tarot Software 3. De armen van de spiraal zullen door de nauwte van het cervicaal kanaal naar binnen worden gebogen en ontvouwen zich weer na het passeren van het ostium . Koningh van Denemarcken, begeerigh zijnde om te weten of men door de Nauwte , die Groenlandt en America van malkanderen is . Kies uit meer dan 6Nauwte beelden en download binnen seconden. De Rode Torenpas of Rode Torenkloof (Roemeens: Pasul Turnu Roşu, Hongaars: Vöröstoronyi-szoros) is een nauwte in het dal van de Roemeense rivier de Olt . In het Arabisch, net als in het Engels, omvat strait de begrippen nauwte (dayq) en verdriet (mutadayeq). Bij helder weer is de horizon vanaf de Marokkaanse kust . Maar dit sensueel speeltje heeft daarbij nog meer te bieden dan een verleidelijk gevoel van nauwte , warme vibraties en een verleidelijke G-spotmassage. Medepuzzelaar Engte = nauwte (Anoniem).


Tegelijk met de vibraties die ook je liefje betoveren, zorgt de extra ingebrachte schacht voor een opwindend gevoel van nauwte bij je partner, waardoor jullie . Het is daar, aan de Nabão, dat Matrena het indrukwekkendst is: het snelstromend water “giert” door de nauwte tussen de gebouwen, maakt . Tijdens zijn reis stak hij een nauwte over die later naar hem werd vernoemd: de Beringstraat. Vitus Bering ontdekte als eerste Europeaan Alaska en precies . De breedte of nauwte van de gewrichtsspleet van een artrotische knie, is slechts één parameter die iets zegt over de evolutie van de . Een ander woord voor een goede nauwte en kruiswoordpuzzels! Het spijt ons, we hebben niet een goed synoniem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts