vrijdag 10 mei 2019

Kunststof doosjes transparant

Kies en filter hier de gewenste Plastic doosje. Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting. Krabbendam Kadoverpakking heeft een ruim assortiment aan transparante doosjes en kokers. De transparante doosjes en kokers zijn gemaakt van glas of hard . Deze doosjes zijn ideaal als verpakking van produkten en voor het opbergen van al uw.


Transparante doosjes uit glashelder polystyreen in diverse maten.

Sluiting: Bestendigheid: diepvries. Gemakkelijk te vouwen transparante doosjes zijn ideaal voor retailers om hun product te laten zien of gewoon voor u, om op te vallen. De set plastic doosjes bevat verschillende groottes en eindeloze combinatiemogelijkheden. Een groot gamma aan petit-fours dozen, macarons doosjes , doopsuikerdozen, ronde transparante verpakkingen, piramides, kokers, rechthoekige transparante.


Bestel nu de Bak, PP, 125ml, Ø101mm, kunststof cup, transparant bij: Paardekooper Verpakkingen B. Deze zijn leverbaar in ronde of vierkante uitvoering. In het midden zit een apart folielaagje zodat het te verpakken product lijkt . Kleine plastic doos rechthoekige transparante 5.

Vind plastic doosjes op Marktplaats. Kwartetspel met eigen bedrukking in transparant kunststof doosje. Als fabrikant van kunststof verpakkingen bent u bij Avamoplast uit Lokeren aan het juiste adres voor grote volumes aan plastic doosjes voor . We hebben de boxen in verschillende formaten, en met en zonder wielen. Doosje bestaat uit gescheiden box met los deksel.


Lege kunststof doosjes met deksel voor speelkaarten. De kaarten kunnen zowel met een mm. Dit transparante plastic doosje bestaat uit een bodem en deksel.


Zoals de naam al aangeeft is de quickflip voorzien . Bureauset met plakband en plakband dispenser, perforator en mini nietmachine met 3nietjes. Geleverd in een gekleur compact, transparant doosje. Deze set van punaises met een bolle kop in kleuren (zilver, goud en rosegoud) wordt geleverd in transparante plastic doosjes. Ook het zeer transparante kunststof maakt het zien van de inhoud in een. PET kan u makkelijk ophangen in uw winkelrekken, kunststof etuis die uw producten perfect op hun plaats houden en zelfklevende ophangogen en ophanghaken om plastic zakjes en doosjes in winkelrekken op.


Plastic bakjes, kunststof bakjes zijn in de horeca niet weg te denken. Veel gebruikte plastic bakjes zijn transparant , zodat het product goed zichtbaar is. CD- doosjes transparant met zwarte tray (stuks) Levering binnen uur met acceptgiro.

Materiaal: kunststof , Model: enkel. NAOMI kunststof doosje voor pen, zuiver transparant. Bent u op zoek naar transparante dozen met bijpassende doorzichtige deksels voor uw product? Wij maken doos en deksel naar maat!


Levertij Standaard levertijd werkdagen na . Opbergdoosjes rond Bead box 40mm set van art. De hardplastic doosjes met deksel, zijn allen van een glasheldere hardplastic soort (polystyreen) gemaakt. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel.


Harry haalde vijf glanzend zwarte minidisks in transparant plastic doosjes uit de envelop. Dus hier is het allemaal om te doen? Kunststof verpakking rond doosje voor product presentatie, Ø5x. Kunststoffen doosjes voor het presenteren van kleine artikelen of te gebruiken als opslagbakje. De cupcake- doos is gemaakt van voedselveilig kunststof (High Quality PP) en is mat- transparant van kleur.


De doos dient zelf in elkaar gevouwen te worden. Hard kunststof doosje , stapelbaar. De glasheldere doosjes zijn 2-delig, bestaande uit doosje en deksel. Sier Sfera kunststof fles is transparant en zeer geschikt voor het serveren van amuses, aperitiefjes en proefdrankjes. De diameter van het flesje is mm, . De plastic doosjes zijn gemaakt van polypropeen.


Enveloppenland heeft een groot assortiment kunststof verpakkingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts