woensdag 6 december 2017

Water jerrycan opvouwbaar

Voor extra gemak is deze opvouwbare jerrycan voorzien van een watertap met kraantje en een hengsel. De jerrycan heeft een inhoud van maximaal liter. Handig opvouwbaar, met handvat en aftapkraan. Gemaakt van plastic in de kwaliteit van levensmiddelen.


Kampeer Oase Elst is een totaalleverancier op het gebied van kampeerartikelen, tenten en caravans. Na gebruik kan de jerrycan compact .

Voor een goed begin van uw kampeervakantie bij de grootste online kampeerwinkel voor het online kampeerartikelen bestellen. Voor de kampeerder biedt een jerrycan uitkomst om over voldoende water te beschikken of voor het opvangen van afvalwater. Watertank opvouwbaar met kraan 14L. Ook hebben wij waterkluisjes van verschillende formaten.


Zorg dat je altid water ter beschikking hebt bij het kamperen. Deze opvouwbare jerrycan is heel compact op te bergen en kan tot liter water opslaan. Stevige kwaliteit wat scheuren na het opvouwen voorkomt.


PERSSOL JERRYCAN MET KRAAN LITER.

Met degelijke kraan en stevig handvat. WATER JERRYCAN KUNSTSTOF MET SCHENKTUIT 5L. Solide waterzak met een vulopening en kraan in één. Hij heeft een inhoud van liter, een tapkraantje,. Handige, opvouwbare jerrycans en watertanks vindt u online bij outdoor shop CAMPZ.


Groot assortiment, jerrycans , watertanks, brandstoftanks, waterdichte vaten enz. Wilt u graag vaste of opvouwbare jerrycans ? Een opvouwbare jerrycan is ideaal voor op vakantie. Deze jerrycan is geschikt voor drinkwater.


Travellife opvouwbare jerrycan met kraan 10L. De opvouwbare jerrycan liter is een jerrycan die je leeg zeer compact kunt vervoeren. Gevuld met liter water vormt deze zak een vierkante jerrycan met . Kunststof jerrycan voor water met een kraan van Bo-Camp.


Opvouwbare watercontainer met kraan ltr. Het is perfect voor klanten die hun zoutwater -, RO- water - of DI- water bij hun . De Ghirba vouwtank van CN Continental is ideaal voor het transport van water , wijn en andere voedingsvloeistoffen. De tank is van speciaal, flexibel en .

Met grote vulopeningen den kraantje! Deze watertank is ideaal voor op de . Super handige opvouwbare water jerrycan voor liter water. Zo heeft u altijd water bij de hand tijdens uw vakantie op de camping.


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina. Ook jerrycans , waterzakken en opvouwbare emmer koop je gemakkelijk online bij Campodoor. Voor het opvangen van het vuile water. Met een volle watertank van huis vertrekken: dat is meestal niet het.


Een lezer schreef de redactie altijd een opvouwbare jerrycan bij zich te . Set bestaande uit automatische drinkwaterpomp Par-Max plus,. Met draaghandvat en afsluitbare regelbare kraan. Het dynamische portaal- en Content Management Systeem.


Ideaal voor het veilig transporteren en . Een jerrycan slaat efficiënter water op, een liter jerrycan neemt. De WaterCube L van GSI Outdoors is een opvouwbare waterjerrycan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts