maandag 11 december 2017

Inslagdop 40x40

Zwarte insteekdop voor vierkante koker met een buitenafmeting van mm met een wanddikte tussen 3. Insteekdop 40xzwart vierkant 40x40mm is de buitenmaat van de koker. Deze doppen zijn zeer geschikt ter afwerking van de poten voor de . Inslagdoppen voor vierkante buis of koker. De inslagdop , omdop of insteekdop is verkrijgbaar in vierkant, rechthoek en rond. Vanaf € Vanaf € € excl.


De grootste collectie hekwerkonderdelen en toegangsautomatisering vindt u bij Geran BV - Direct online bestellen. Versterkt PA, met RVS schroefdraadbus. Wees de eerste om dit product te waarderen.


Met deze inslagdop voorkom je krassen op de vloer door het verschuiven van. Kunststof inslagdop voor koker 40×40× mm. Persoonlijk advies van specialisten . ProPlus inslagdop Deze inslagdop van ProPlus is te gebruiken als bescherming op een open vierkante buis.


Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof . INSLAGDOP ZWART 40MM X 40MM VIERKANT. Insteekdoppen, ook wel lamellenstoppen genoem voor vierkante buis . Technische specificaties, Beschrijving. Beschikbaarheid: Waarschuwing: Laatste items in voorraad! ArtikelnaaPAALDOP PVC 40XZWART INSTEEKDOP.


Voor het afwerken van vierkante palen. Plastic inslagdop vierkant – 40×mm. Dit product is niet meer op voorraad. Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Hiermee gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de . U dient minimaal product te bestellen.


Geribbelde insteekdop die stevig in de koker past. Grootste en voordeligste webwinkel. INSTEEKDOP ZWART VIERKANT 40XGovers Den Helder, Enkhuizen, Texel, Heerhugowaar Noord Holland. Schrijf de eerste review over dit product.


Vandaag voor 14:bestel morgen in huis! Bestandsformaat tiff, Type_-40_tiff. Buisdop insteek 40xmm zwart stuks. Deze hoekpaal is geschikt voor sierhekken. Wordt compleet geleverd met inslagdop en koppelstukken.


Is in verschillende kleuren leverbaar. Verkrijgbaar in de maten: Ø 2 - Ø 3- Ø 4- Ø. Schroefdraaddeel vernikkeld messing. PATURA hardhouten paal – de zelf isolerende houten paal.


Karwei steigerbuis koppelingen voor een industriele look. Een inslagdop gebruik je om een buis af te doppen, niet de koppeling .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts