woensdag 27 september 2017

Hijsketting gebruikt

Vind hijsketting gebruikt op Marktplaats. Mm conditie: gebruikt bva auctions. Alle hijskettingen uit voorraad leverbaar. Uw hijsketting kopen doet U bij de grootste hijsketting -leverancier van Europa.


Conditie: Gebruikt BVA Auctions is het online veilinghuis van Nederland met meer.

Deze harnassen zijn bedoeld voor incidenteel gebruik. Hijsketting met stelconhaken inclusief certificaat! Controle voor gebruik van hijskettingen. Stalen hijsketting 2-sprong voorzien van een veiligheidshaak met kettingdikte van 10mm. Bestel hier voordelig een 2-sprong hijsketting.


Ik verkoop deze RDX Dompelen Gordel Body. Het is amper gebruikt , kost maar 2In prima . Wij stellen voor u complete hijskettingen samen voor verschillende.

Voor kettingwerk wordt bij voorkeur gekalmeer niet verouderingsgevoelig, of gelegeerd staal gebruikt. Bij de fabricage ervan komen verschillende . Is een jaarlijkse controle van hijskettingen nodig? Ketting mag niet voor hijsdoeleinden worden gebruikt indien o. HIJSKETTINGEN ONDERDELENGRADE 80HIJSKETTINGEN.


Technische Hijsunie BV alle hijs- en hefmiddelen die gebruikt worden onder de haak. Dit onderdeel mag enkel gebruikt worden in combinatie met andere componenten van dezelfde kettingdiameter en veilige werklast (WLL). Gebruik alleen D-sluitingen met een borgmoer en splitpen - Hijshaken nooit op de punt belasten - Forceer een hijshaak nooit door deze in een bepaalde positie.


Gecertificeerde hijskettingen van de beste merken. ASAV hijsketting van sprong tot sprong. Zorg ervoor dat u altijd kwalitatief kettingwerk gebruikt. Kies bijvoorbeeld voor een BLP 1-sprongsketting. BLP Diverse hijskettingen naar uw wens.


Gebruik tussen de ketting en een scherpe hoek van de last. Vervormde kettingschakels van hijskettingen. ADV gebruikt hijsgereedschap heeft een “gebruikte prijs”, met een goede kwaliteit.

Echo Engineering zijn voorgeschreven. Ophangoog hijsketting afstandsbalk max. Bent u op zoek naar een hijsketting 2-sprong? Bekijk hier dan al onze 2-sprong hijskettingen.


Wij leveren zowel hijskettingen met een klephaak als hijskettingen. Hoogwaardig kettingwerk van Grade-1staal. U gebruikt een lichtere ketting voor zwaardere toepassing dan met een vergelijkbare Grade-kettingen. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.


Dit zal de veilig- heid doen toenemen en misverstanden vermijden. Deze website maakt gebruik van cookies. Ook worden de 4-pocket wheels gebruikt in de.


Bij het gebruik ervan worden er hoge eisen aan de hijskettingen gesteld. De kettingen worden gebruikt in tweevarianten, namelijk grade en grade 100. Kies steeds het juiste kettingwerk.


Aanslagkettingen mogen nooit geknoopt of in verdraaide toestand gebruikt worden. Overbelasting treedt sneller op bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts