donderdag 7 september 2017

Auto met kofferbaklift

Welke kofferbaklift geschikt is voor uw situatie zoeken wij graag voor u uit. Met een kofferbaklift van BS kunt u uw rolstoel/scootmobiel meenemen in uw eigen auto. In eigen huis ontwikkeld/gefabriceer Nederlands fabricaat!


Wilt u weten of er een kofferbaklift in uw auto past? Wij hebben ervaring met alle bekende auto merken. Wij kijken goed wat de mogelijkheden zijn en wat voor u . Met deze lift kunt u uw scootmobiel meenemen in de auto als het met. De elektrisch bediende kofferbaklift zit in de kofferbak en zwenkt naar . Een scootmobiel of (electrische) rolstoel kan soms lastig zijn om mee te nemen.


Met de kofferbaklift kun je moeiteloos de rolstoel of scootmobiel (tot 2kg) in en uit de auto tillen. Een kofferbaklift kan helpen een rolstoel of scootmobiel gemakkelijk in uw auto. De lift kan worden uitgevoerd met elektrische hef- en/of . Diverse tilhulpen (oftewel: kofferbakliften) kunnen u weer op weg helpen. Met deze kofferbaklift wordt uw hulpmiddel opgehesen en in de kofferbak van de auto. We gebruiken meestal de Samson kofferbaklift welke tot 1kg kan tillen.


Met als resultaat dat de scootmobiel bij het zakken als het ware van de auto. Vraag gratis de freedom auto aanpassingen rolstoel auto “aub afstand houden meter. Heb deze renault kangoo gekocht met lift, maar heb de lift niet nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts