maandag 2 november 2015

Elektrische trailerlieren

Deze elektrische trailerlier Trailer Boy met afstandsbediening is iedereen van dienst die zijn inspanningen liever op een andere manier inzet. Elektrische trailerlier 12v, draait tweezijdig. Complete elektrische trailerlier set bestaande uit: elektrische trailerlier , meter 5mm kabel met pulley haak, bedrade afstandsbediening voorzien van meter . Door de universele bevestigingsplaat een eenvoudige montage. Dankzij de toegevoegde handel ook handmatig te .

Rvs stalen en elektrische trailer lieren met verschillende snelheden en trekkrachten. Let op: Deze lier moet u handmatig afrollen. De trailerlieren voor uw boottrailer zijn er in verschillende soorten en maten, en u heeft de keuze uit hand trailerlieren of elektrische trailerlieren. Al uw hand- en electrische lieren vindt u bij Freewheel Boottrailers, ook voor al uw lieraccessoires.


Hey visbroeders,ik ben op zoek naar een DEGELIJKE elektrische winch om men boot van. Peter Noé schreef: het gaat om een trailerlier. Trekkracht 820kg 2-weg-ratel met wegneembare handel.

Compacte krachtige lier om boten op de trailer of helling te trekken, compleet met alle accesoires. De beste elektrische 12V en 24V lier vindt u op elektrische -lier. Groot assortiment en scherpe prijzen. Voor bevestiging op bumper, trailer, aanhanger etc. Het adres om uw trailerlieren online te kopen, is bij onze webwinkel, groot assortiment trailerlieren , snelle levering en scherpe prijzen.


Vind de beste selectie trailer lieren elektrische fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit trailer lieren elektrische bij Alibaba. Handbediening, enkel- of dubbelwerkend. Vanaf 6kg voorzien van vrijloopstand . Bekijk ons breed assortiment 4xproducten en accessoires voor de beste prijzen ! Goliath zelfremmende handlier met kleine drum.


Deze low-budget handlier is geschikt voor kleine boottrailers. De levering van deze lier is exclusief staalkabel. X mm met gepatenteerde kabelgeleider. Trailerlier, elektrisch Trailerlier elektrisch. Komplete aansluitset voor elektrische lier incl.


Rema elektrische lier ehl-45 450.

Onze lichtgewicht en compacte trailerlieren zijn uitgerust met een positief. Samen vormen wij een cluster van kwalitatieve elektrische hijswerktuigen, meer. Netsnoer met waterdichte stekker en zekering.


De lieren uit deze serie passen op de meeste quads en op trailers. Talamex trailerlieren voor de beste online prijs. Warrior Ninja Lieren zijn klein maar krachtig . Diverse ATV en quad lieren op voorraad. Maak uw boottrailer compleet met een elektrische lier. Bent u naast de boottrailer lier nog op zoek naar andere artikelen?


FULTON TRAILERLIER Het omhoog draaien van scheepsmasten, als hijslier op luikenwagen, enz. Vervaardigd van hoogwaardig carbonstaal, gegalvaniseerd . Voor 16:bestel volgende werkdag in huis! Alles wat u nodig heeft voor uw boot. REMA HOLLAND Prijslijst hef-en hijsmiddelen Geldig van.


Door het gebruik van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en vergelijkbare technologie zoals beschreven in ons cookies beleid. Vind trailerlier bandjes fabriek in China, trailerlier bandjes fabriek lijst kunt u. Welkom bij de nauticshop voor 1 watersportvoordeel. Watersportartikelen voor een eerlijke prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts