dinsdag 21 april 2015

Hybride cv ketel nefit

Hierbij wordt de warmtepomp gecombineerd met een HR -ketel. Steeds meer mensen kiezen een hybride installatie als toekomstbestendig alternatief voor hun oude cv - ketel. Deze warmtepomp werkt samen met een bestaande of nieuwe cv - ketel van elk . Combinatie met een HR- ketel is ook mogelijk.


Nefit biedt vele duurzame mogelijkheden! Hierdoor ontstaat een intelligent hybride systeem. Hybride instapper als opvolger voor klassieke HR- ketel In een woning in Olst is de HR- ketel. Na opwaardering van de temperatuur geeft de binnenunit de warmte af aan het cv -circuit. De CV ketel springt ook bij als de buitentempe zo laag is dat de warmtepomp er onvoldoende warmte uit kan halen.


De Tzerra Hybride is een zeer intelligente combinatie van de Tzerra c. Bij de vervanging van de cv - ketel is het interessant om te kijken naar de mogelijkheden voor een hybride installatie of. Een hybride warmtepomp werkt samen met je cv - ketel die werkt op gas. Verduurzamen: hybride warmtepomp en zonne-energie.


Het systeem is heel geschikt voor het vervangen van de cv - ketel door een hybride installatie om zo de woning te verduurzamen. Als de vraag naar hybride apparaten en warmtepompen de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts