vrijdag 24 april 2015

Dorma deurdrangers

Deursluitsystemen zoals de deurdrangers of vloerveren van dormakaba bieden een breed spectrum aan functionele mogelijkheden bij diverse deursituaties. Met een hoogwaardig programma deursluitsystemen legt DORMA qua sluittechniek, functionaliteit en montagekwaliteit nieuwe maatstaven, vanuit een in alle . Voorzien van hydraulische openingsdemping, zodat . Het kapje bij deze deurdranger ontbreekt. Type: TS met sluitkracht EN -Maten:. Deuren openen met geringe krachtinspanning.


Dat is verleden tijd met de ingenieuze deurdrangers van Cubic Colors, die jouw deur rustig begeleiden. Handleiding instellingen DORMA TS instellen eindslag - 0º. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Universeel toepasbaar, zowel rechts als links (DIN). EUROPESE NORMERING VOOR DEURDRANGERS.


Geregistreerde Europese Norm voor deurdrangers. Bekijk dan onze andere artikelen in de categorie dorma. Scherp geprijsd en gratis verzonden! Deurdrangers dorma tsdeurdranger. Ontdek ons ruime aanbod van Opbouw deurdrangers - glijarm.


Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? De hartvormige nokkenas en de lineaire aandrijving, die kenmerkend zijn voor alle. DORMA glijarm- deurdrangers , zorgen voor een gemakkelijke. Artikelnummer fabrikant, ts92g contur. Deze degelijke deurdranger van Dorma is geschikt voor deuren van maximaal 1centimeter breed.


Hij is voorzien van een instelbare sluitvertraging, zodat . TSdranger met glijarm - andere glijrail Glijarm deurdrangers Dorma TS - TS . Dorma deurdranger TS93B sterkte 2-scharnierzijde. Geschikt voor brand- en rookwerende deuren . Sluitkracht constant, sluitsnelheid via ventiel instelbaar. Tips on how to install and get the best performance out of the DORMA TSdoor closer.


Zowel voor private woningen als in de modernste . Een deurdranger functioneert als automatische deursluiter. Dormakaba deurdrangers (voorheen Dorma ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts