dinsdag 17 maart 2015

Knipex sleuteltang

Vervangt een complete set sleutels. Voorzien van borghaak om een valveiligheid aan te brengen. Het multifunctionele boordgereedschap voor motorfietsen.


Talrijke motorfietsliefhebbers hebben ons verteld hoe zeer . Chroom Vanadium, gesmee in olie gehar gladde bekken, lengte 150mm, instelling met een druk op de knop direct op het . Vooral geschikt voor werken aan kleine schroeven.

Zeer goede toegankelijkheid bij zeer moeilijk. Het kan gebruikt worden voor het grijpen, aandrukken en buigen van . Laatste op voorraa wees er snel bij! Deskundig advies en snelle levering.


Koop of Verkoop knipex sleuteltang op Marktplaats. Paralel geleide gladde grijpbek, kop vernikkeld. De benen hebben een hoek van 15° voor extra ruimte bij schroefverbindingen op vlakke delen.


Uitstekend geschikt voor het grijpen, klemmen, aandrukken en buigen van werkstukken.

Voor de montage van veredelde armaturen zonder ze te beschadigen. Bekijk ons assortiment sleuteltang knipex (artikelen). Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Tang en schroefsleutel in één gereedschap lengte 3mm.


Indicatie levertijd: 2-werkdagen of afhalen bij vestigingen met voorraad. Login om voorraad op de vestiging te zien. Als je cookies accepteert, kan je bouwmaat. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:.


Voor grote schroefverbindingen ook met drukgevoelige oppervlakken zoals kunststof, koper, messing, roestvrij staal . De website van HKV Ochten maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website te laten functioneren, gebruik van de . Best verkocht in knipex sleuteltang. Grepen geïsoleerd met meer-componentengrepen. Waterpomptang en moersleutel in één! Materiaal: chroom-vanadium elektrostaal, gesmee oliegehard.


Tandverstelling met een druk op de knop, en spanhefboom voor persdruk van de bekken. Gladde klauwen voor de voorzichtige montage van bijv. Knipex Combinatietang Verchroomd VDE 160mm.

Gladde bekken voor de voorzichtige montage van oppervlakteveredelde armaturen - werken direct op . Voor het grijpen, klemmen, aandrukken en buigen van werkstukken. Pijptang en moersleutel in één gereedschap . Of u nu een combinatietang, afstriptang, grijptang, klemtang, borgveertang, nijptang, . Het unieke montagegereedschap nu ook in 4mm lengte. Een pijptang en moersleutel in één, snelle instelling per drukknop direkt op het werkstuk. De bekken verschuiven exact parallel, waardoor er een ideal. KNIPEX sleuteltang Traploos instellen.


Sleuteltang IJzerwaren Zwijdrecht, gespecialiseerd in ijzerwaren en gereedschappen voor professionals en doe-het-zelvers. Dit product kan op dit moment niet worden besteld. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Productomschrijving: Sleuteltang vernikkeld 3mmInstelbaar schroefgereedschapOok .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts