vrijdag 7 maart 2014

Karify inloggen

Om in te loggen op Karify heb je een account nodig. Je krijgt een account via een uitnodiging van jouw zorgverlener, of door jezelf aan te melden bij de Karify. U gaat samen met een professional werken met Karify. Lees wat werken met Karify voor u betekent.


Karify - Digitale oplossingen voor betere zorg. Voor een optimale mix tussen online en face face.

Health platform, cliëntenportaal en PGO in 1. Klik hier voor meer informatie over het inloggen in Karify app. In dit artikel wordt beschreven hoe je kunt inloggen in de webtoepassing. Voor meer informatie over inloggen in de mobiele app, klik hier.


Bekijk informatie over evenementen en . Laatst bijgewerkt door Rozemarijn Smit (B). Karify is een e-health platform dat uw gesprekken met cliënten ondersteunt met online behandelingen. Via Karify behandelt u online, communiceert u veilig en . Eenvoudig inloggen (met een persoonlijk pincode of vingerafdruk).

In de volgende versie van de Karify App kunnen cliënten online . Hiervoor gebruiken we een zogenaamd e-health platforKarify. Heeft u problemen met inloggen op MijnGGNet? Binnen de online praktijk Karify wordt hard gewerkt aan een aantal service. Op dezelfde webpagina kunt u ook inloggen als u al wel een . De tool zit achter een inlog en is ontwikkeld binnen Karify , een online e-health platform.


ALL OF ME heeft binnen Karify een eigen Healthspace. HyperlinksVanaf heden is bij Van Nes Psychologen ook Internetbehandeling mogelijk. Het gaat om het programma Karify , een programma dat diverse modules . Op de zelfde webpagina kunt u ook inloggen als u al wel een . Met de begeleide online cursus Negatief zelfbeeld in het eHealthplatform Karify kunt u als therapeut cliënten ondersteunen terwijl zij zelf aan hun klachten . Andere voorbeelden zijn onderdelen van het ehealth-aanbod van specifieke zorgorganisaties, zoals modules van Minddistrict, Karify en Journey en andere . U dient zich eerst bij Karify aan te melden zodat u een account krijgt. Na bevestiging door de praktijk kunt inloggen op de website of via de . Bij GGz Breburg is Karify het online behandelportaal waar e-health wordt aanboden. Organisaties zijn veelal lid van ofwel B( Karify ) ofwel de Gx (Minddistrict).


Dit is een gepersonaliseerde portal binnen Karify waar cliënten kunnen inloggen. Eenmaal aangemeld kunnen patiënten binnen de portal hun . U krijgt uw inloggegevens voor toegang tot deze digitale omgeving via een mail van uw hulpverlener.

Biedt met Karify diverse POH-GGZ modules aan voor onder andere depressie,. De applicatie Karify biedt op termijn de volgende mogelijkheden:. Wat betreft het inloggen in het patiëntportaal is te zien dat. Over een paar maanden kunnen patiënten direct zelf inloggen op karify. Uit de analyse van de interviews bleek dat Karify als waardevol.


Een cliënt beschreef het inloggen als drempel om gebruik van het . Voor de mantelzorgers die meedoen aan de test van. Als u een mail stuurt zal ik u een connectieverzoek voor Karify sturen. GGD voert momenteel een pilot uit met het online behandelplatform Karify.


Bij inloggen via je telefoon, gebruik je een 4-cijferige code of je. Onderstaande link geeft je toegang tot de webpagina waarin Karify uitlegt welke rechten aan jouw beheer . Karify huurt sinds deze maand circa 8mkantoorruimte en parkeerplaatsen in het voormalige provinciehuis aan de Pythagoraslaan 1in Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts