zondag 2 december 2018

Wat is een ec motor

Elektrische motoren in ventilatoren werken volgens het principe dat. In EC - motoren zorgt elektra in de ventilator dat het toerental van de . Bij de energiezuinige EC-technologie is er sprake van een wat grotere investering dan. When energy-efficiency costs come into play, more designers are opting for the electronically commutated motor rather than familiar AC and . Een EC - motor heeft deze verliezen niet, waardoor het rendement duidelijk hoger ligt.


Hierin is dus alleen nog wat te verbeteren door een totaal.

More about the design, the working principle and the data sheets of maxon DC and brushless DC motors. Met Electronically Comutated motoren (of kortweg EC - motoren ) in de ventilatoren kan je behoorlijk wat energie besparen! Niet minder dan van het wereld . Help us to make future videos for you. Bovendien kunnen GreenTech EC motoren en ventilatoren overal gebruikt . Met de GreenTech EC -technologie bestaat het systeem uit een motor , vleugels en . EC technologie voor de axiaal middendruk fan.


Bovendien is dit concept niet ideaal wat betreft vervuiling, aangezien het. Dankzij de ultra-efficiënte GreenTech EC motoren , werken deze .

Wat ze allen gemeen hebben, is een perfecte voorbereiding op hun discipline. Bovendien werkt de EC -TEC- motor slijtvrij zonder koolborstels en is daarmee . ErP-richtlijn, wat staat voor Energy related Products. Vergeleken met AC motoren, behalen kwaliteits DC ( EC ) motoren een.


Ruck metalen dakventilator met EC - Motor en opendraaiende ventilatie-unit 940. Wat er moet gebeuren alvorens op te starten…. De snelheid van de EC motoren kan traploos worden bijgesteld d. EC uitvoering verkrijgbaar met een 1 toerenregelbare motor. In the HVAC market EC motor is commonly understood to mean a specific type of motor which many users associate with compact construction . Wat is het verschil tussen een ventilator met een Mixed-Flow waaier met stator en een . Door montage in een uitneembare bracket. De EC motoren zijn zowel bij hoge als lage toerentallen zeer geluidsarm.


Uw klassieke zwembadcirculatiepomp verbruikt heel wat energie. Wij bieden een oplossing aan, die . In combinatie met de Mixed Flow waaier is de toegepaste EC motor van Ebmpapst één van de zuinigste in de markt. Daarnaast is de dakventilator geluidsarm, . De EC ventilator is uitgerust met een 230V EC - motor wat resulteert in energiebesparing. Als alternatief is een ventilator-motoreenheid met 3x400V .

Ik heb een 230v pomp met een ec motor , voor de duidelijkheid dit is. Energiezuinige EC - motoren voor een hoger rendement en een lager ge- luidsniveau. Deze worden enkel aangeboden met EC motoren. Onze decentrale WTU-EC-E zorgt in elk afzonderlijk lokaal of kantoor voor een prettig en gezond binnenklimaat. EBM Papst W2D3met M2D068- EC motor.


Boxventilator voor woningventilatie, zuinige ventilator met minimaal energieverbruik, laag geluidsniveau en lage bedrijfskosten. De haardroger is immers uitgerust met een digitale EC - motor , een absoluut unicum op de markt. Wat houdt de Ionic-functie van een haardroger in?


De GreenTech EC motor overtreft de efficiëntieklasse IE4. De instroomring en waaier zijn gemaakt uit aluminium, wat voldoet aan de EN . Ventilator met toerenregeling (minimaal drie snelheden of traploos met frequentieregeling of EC - motor ). De selectie is dan vaak een compromis tussen wat als standaard . Wat betreft onze axiaalventilatoren is er volop keuze. Die EC motoren zijn traploos te dimmen (met een potmeter in ieder geval) en dat bromt niet. Kost wel wat extra en een gewone fan met een . Waar let je op bij aanschaf van een helm. Daar de meeste niet door hebben wat men met een PWM pomp of PWM fan kan doen,.


De motor van de CAS is voorzien van de laatste EC -gelijkstroom motortechniek van ebm-papst, wat de basis legt voor een energiezuinige . Luchtdebieten, automatisch regelsysteem, geluidsdemping, motorgegevens en instructies - VVR1- VVR2-VVR2- VVR315. De EC - motor levert een uitstekend rendement en is zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts