woensdag 7 november 2018

Transparante doosjes doopsuiker

Deze transparante doopsuiker verpakkingen zijn leuk te combineren met onze andere doopsuiker verpakkingen. Ze zorgen voor een leuk en speels contrast in. De lekkerste doopsuiker , de leukste geboortekaartjes, de origineelste doosjes en verpakkingen voor je doopsuiker en suikerbonen, cadeautjes voor meter en . Wij ontwerpen graag een leuk geboortekaartje op basis van jouw wensen.


Wij bedenken met plezier een uniek concept.

Dit kan met of zonder foto van je kleine. Bij de geboorte van jullie baby, hoort een uniek geschenkje. Verras je bezoekers in de kraamafdeling met doopsuiker verpakt in doosjes of . De transparante variant op onze hoge doosjes. Leuk af te werken met een lintje, of een stickertje, matchend met het geboortekaartje. Een groot gamma aan petit-fours dozen, macarons doosjes , doopsuikerdozen, ronde transparante verpakkingen, piramides, kokers, rechthoekige transparante.


Geurkaarsje in zilverkleurig doosje vanaf € 75.

Doopsuiker ha descubierto este Pin. De doosjes kunnen gepersonaliseerd worden met de naam van je klein wondertje. Bollieboom trekt die lijn verder door naar je gepersonaliseerde doopsuiker ,. Blikken doosje met transparant deksel.


Houten vierkant doosje met gravering. Alles Naar Wens: geboortekaartjes, doopsuiker , communiekaarten, bedankjes, huwelijksuitnodigingen in diverse stijlen. Luxeverpakkingen De Coster bvba, uw producent voor al uw chocoladeverpakkingen. Wij produceren een breed gamma van transparante verpakkingen . Doorzichtige doosjes voor doopsuiker.


Jouw favoriete kleuren suikerbonen komen beter tot zijn recht in een transparant doosje. Mica doosje met sleutelhanger vosje. Transparante doosjes met witte bloemdecoratie en pareltjes.


Doosjes zijn eenvoudig te openen, lint blijft intact bij openen! De ruime keuze in verschillende formaten bij de micadoosjes moeten het mogelijk maken om net dat geschikt doosje aan te bieden die u zoekt. Bevestig deze retro wikkel rond het meegeleverde transparante snoepzakje, dat je vult met lekkers. Bekijk ook onze bijpassende doosjes !

Het transparante doosje is uiteraard mooi om helemaal te vullen. Wit glossy doosje hart (zonder strik). Omschrijving Ik bied groene doosjes met vosje aan voor doopsuiker in te doen.


Te koop transparante doopsuikerdoosjes gevuld met zwart en zilveren . Lees hier meer over de categorie doopsuiker bij Suikerdraakje. Dat zijn de stevige transparante plastic doosjes met een dekseltje, te vergelijken met . Wit langwerpig doosje van kwalitatief. Erg origineel is de geboortetaart met transparante doosjes. Wil je zelf een eigen ontwerp maken om doosjes te laten . Diverse transparante mica zakjes om je suikerbonen, smarties of snoepjes in te verpakken. Op de doosjes voor de volwassenen kleefden we met eetbare lijm een snoephartje als.


De sterren en de wolken vind je terug in de doopsuiker als chocolade. Ben je zwanger en wil je je doopsuiker zelf maken? Je kan kiezen voor transparante stickertjes waar de naam van het kindje in kleur opstaat of voor een.


Verkoopprijs: € (Incl. BTW). Deze witte doopsuikerdoosjes met transparante huls kunnen afgewerkt worden met een label of sticker uit de Buromac. Hoog doosje wit glinsterend karton. Geschikt voor op doopsuiker - flesjes, potjes, doosjes en andere grotere geboortegeschenkjes . Op zoek naar een persoonlijk geboortekaartje met origineel doopsuiker ? Hier laten wij u kennis maken met de leuke plexi doosjes uit onze collectie.


DOOSJE DOOPSUIKER COMMUNIE GESCHENKDOOSJE BABYSHOWER . Pergamijn of glassine zakje (half doorzichtig). Werk af met een leuke sticker of ( houten) labels. Klein: 5x1cmGroot: 5x1cmLet op:Suikerbonen blijven .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts